De Webshop voor slimme shoppers

Mana Creme geur verspreider, keramische vaas met solabloem

ANDMAN-Creme
€41.50
Op voorraad
1
Productgegevens
EAN: 7442938858842
Merk: Anoq
Vervaardiging: Handgemaakt

Geurverspreider van keramiek en solabloem (papyrusstijl)

De Mana Creme is een geurverspreider die geen accu, batterij of stopcontact nodig heeft. Door de toegepaste bijzondere materialen geeft deze mana Creme langzaam de aangebrachte geur af.

Deze keramische vaas wordt vergezeld van een bloem met katoenen steel waarmee langzaam het huisparfum wordt opgezogen die daarna via de prachtige bloem de ruimte in gaat. Deze vaas is een parfumverspreider waarin je interieurparfum schenkt. Diffusie vindt plaats door capillariteit. Het keramiek is aan de buitenkant mat en de binnenkant is geëmailleerd om de geur te kunnen behouden.

Kleur beige

Materiaal: keramiek en solabloem (papyrusstijl). Dit zijn materialen gemaakt van natuurlijke bronnen en niet belastend voor het milieu.

Dit product wordt geleverd in een bedrukte kartonnen geschenkverpakking. Parfum niet inbegrepen.

Diameter: 7 cm,

Hoogte: 15 cm

Inhoud: 0,2 liter

Gebruiksaanwijzing

Giet 200 ml kamergeur in het reservoirgedeelte van het product. Plaats de bloem in het reservoir en zorg ervoor dat u de katoenen lont in de geurige oplossing dompelt. Voeg parfum één keer per maand toe. Let op: je kunt de geur naar wens veranderen. Om dit te doen, leegt en spoelt u het reservoirgedeelte voordat u de nieuwe geur erin giet.

Vooruitbestellen mogelijk, wat betekend dat?

We houden voor de meeste producten maar een beperkte voorraad aan in Nederland. Op deze manier kunnen we onze logistiek beter organiseren en het aantal vervoersactiviteiten beperken. Dit draagt bij aan minder verspilling en een duurzamere bedrijfsvoering. Voor u als klant betekend het slechts een iets langere levertijd van 1 tot 2 weken. Deze beperkte langere levertijd kunnen wij u geven doordat wij met in Europa voorraad houdende en producerende partijen samenwerken.

Bewaar dit product voor later
webshop marktconcurrent

 

Geef een reactie