De Webshop voor slimme shoppers

Mandarin des Thés spray 5ml

7442938857883
€7.50
Wilt u dit product één keer kopen of abonneren voor dit?
Op voorraad
1
Productgegevens
EAN: 7442938857883
Merk: Anoq

Mandarin des Thés | Spray voor geurverspreider | 5ml

Geur: Mandarin des Thés.

Parfumconcentraat in spray om op onze keramische diffusers te verstuiven ,
Matglazen flesje met spray en zilveren dop ,
Inhoud: 5 ml

Het is een fris en fruitig akkoord van delicaat bloemige citrusvruchten dat je laat bloeien in de sereniteit van groene thee en maté. Ontspanning en zenitude gegarandeerd!

Spray op het keramiek van onze diffusers 3 keer en laat het materiaal de geur opnemen. De diffuser zal een paar dagen lang een omhullende geursluier afgeven.

Echte atmosferische concentraten, onze sprays omringen je permanent met een geurende mist. Praktisch en effectief parfumeren ze je interieur op subtiele wijze. Een welzijnsritueel dat een persoonlijke geursignatuur in je huis brengt.

Goed om te weten :

- Vernieuw de sprays om de 3 dagen
- Met een snelheid van 3 "druppels" om de 3 dagen, heeft de fles een gebruiksduur van één maand

Voorzorgsmaatregelen bij gebruik: Buiten bereik van kinderen bewaren. Verwijderd houden van elke vlam of bron van vonken. Spuit niet op een vlam of vonkbron of op aangesloten elektrische apparatuur. Gebruik alleen voor het beoogde gebruik. Kan een allergische reactie veroorzaken bij gevoelige mensen. Beschermen tegen zonlicht. Niet morsen in de natuur. Ingrediënten: Denat alcohol 80% vol. Water. Parfum.
Gebruiksaanwijzing: Spray 3 keer op het keramische deel van uw aromadiffuser. Aanbevolen wordt om dit om de drie dagen te doen.
Bewaar dit product voor later
webshop marktconcurrent

 

Geef een reactie