De Webshop voor slimme shoppers

NuWave CAIR, de Slimme Lucht Kwaliteit meter met monitor functie

0634158627255
€187.01
Op voorraad
1
Productgegevens
EAN: 0634158627255
Merk: NuWave

NuWave CAIR, de slimme luchtkwaliteitsmonitor

Het CAIR systeem:

CAIR verzamelt informatie over de luchtkwaliteit in uw woning en stuurt deze gegevens naar de cloud, waar ze worden geanalyseerd en verwerkt.

Met behulp van de app kunt u vervolgens informatie over de luchtkwaliteit op uw smartphone bekijken en astma- of allergieproblemen volgen als deze zich voordoen.

De slimme luchtkwaliteitsmonitor van NuWave is geschikt voor zowel kantooromgevingen als in woningen. De slimme meter is speciaal ontworpen om de aanwezigheid van vluchtige organische stoffen (VOS) te detecteren en de deeltjesconcentratie (grote en fijne deeltjes) plus de omgevingsparameters (temperatuur en vochtigheid) te controleren.

De CAIR-app

Gebruikers kunnen communiceren met de sensor via de app en het CAIR cloud-systeem. De app is ontworpen om belangrijke functies zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken.

Met de knop voor logboekgebeurtenissen kunnen gebruikers een allergie- of astmaprobleem registreren met een minimale druk op de knop - dit is wat helpt het systeem te trainen om gepersonaliseerde waarschuwingen te geven.

De app zal u op de hoogte stellen wanneer de luchtkwaliteit over het algemeen slecht of slechter wordt door elementen van de luchtkwaliteit waar u gevoelig voor bent.

In het Dashboard krijgt u snel een overzicht van de lucht in uw huis. Het overzicht bestaat uit Informatie over de luchtkwaliteit van elke sensor. Dit alles wordt weergegeven als een getal in een kleurgecodeerde widget. Als u meer wilt weten over wat er in de loop van de tijd gebeurt, kunt u toegang krijgen tot historische luchtkwaliteitsgegevens in de app die online is opgeslagen.

Rapportages

Met het CAIR systeem kunt u eenvoudig een rapportage maken over hoe de kwaliteit van de lucht is geweest over een bepaalde periode. Deze rapportage kan zeer nuttig zijn gebouwen beheerders maar zeker ook voor woning bezitters. Vervuilende bronnen kunnen op deze manier veel eenvoudiger worden gevonden omdat er dankzij de historische gevens bepaalde patronen kunnen worden vastgelegd waarmee de boosdoener kan worden aangewezen.

CAIR is geïntegreerd met Home Connect afzuigkappen

Wat is Home Connect?

Met Home Connect bedien je eenvoudig je compatibele Home Connect huishoudelijke apparaten met de Home Connect app.

Het geeft u ook altijd toegang tot alle relevante informatie. Het kan niet alleen uw apparaten in- en uitschakelen, het kan ook programma's selecteren, instellingen aanpassen, apparaten op verschillende modi instellen en nog veel meer.

Hoe werkt CAIR met Home Connect afzuigkappen?

U kunt CAIR gebruiken om de luchtkwaliteit te bewaken en Home Connect-afzuigkappen automatisch te activeren om aan te gaan wanneer de luchtkwaliteit slecht wordt. Afzuigkappen van merken als Bosch, Siemens, Neff en Gaggenau zijn voorzien van een nieuw Clean Air Plus filter (voor recirculatiestand) dat de luchtkwaliteit in huis verbetert. Dankzij het Clean Air Plus-filter met een effectieve oplossing tegen pollen die meer dan 99% van de pollen absorbeert, allergenen deactiveert en meer dan 90% van de geuren uit de binnenlucht adsorbeert.

Hoe gebruik ik het?

Nadat je je CAIR en je Home Connect afzuigkap hebt ingesteld, kun je de apparaten koppelen vanuit de CAIR-app. Eenmaal aangesloten verschijnt een nieuwe afzuigkappagina en widget. CAIR en de afzuigkap werken standaard samen en gaan aan wanneer de luchtkwaliteit slecht wordt, maar u kunt de afzuigkap ook handmatig in- en uitschakelen via de app, de gevoeligheidsinstellingen wijzigen en de nachtmodus en de afwezigheidsmodus beheren voor wanneer je bent niet thuis.

Lees meer op de Home Connect-website.

Typische toepassingen:

• Controle van de luchtkwaliteit in huis
• Vraaggestuurde ventilatiebewaking via afzuigkap
• VOC-monitoring als onderdeel van de luchtkwaliteit bewaking

Je CAIR-sensor kan worden gebruikt met een app die beschikbaar is op Google Play en de iOS App Store. De app kan worden gebruikt om als u meerdere sensoren in huis hebt elke sensor met uw Wi-Fi-netwerk in te stellen. Eén account maakt meerdere aanmeldingen bij de app mogelijk voor realtime monitoring van meerdere sensorgegevens.

Voor een gedetailleerde analyse van sensorgegevens biedt een webportaalaanmelding functionaliteit voor commerciële klanten om gegevens offline te downloaden en te analyseren. Gegevens worden per e-mail in CSV-formaat verzonden.

CAIR kan communiceren via Alexa

Wat is Amazon Alexa?

Alexa is Amazon's geavanceerde A.I. thuis assistent, die wordt gebruikt via de Amazon Alexa-app, en Amazon Echo-hardware. Het maakt spraak gestuurde bediening mogelijk van de vele internetservices die in een modern huis te vinden zijn, zoals het afspelen van muziek, slim dimmen van licht en slimme keukenapparatuur. Ook de CAIR kan je bedienen via Alexa

Neem de controle over uw binnen omgeving met de CAIR's Amazon Alexa-integratie. Deze integratie maakt het monitoren van de luchtkwaliteit nog gemakkelijker dan ooit tevoren.

Vraag Alexa gewoon naar de luchtkwaliteit in je huis en Alexa zal antwoorden met behulp van de speciaal ontworpen functies.

CAIR ondersteunt het hoogste niveau van Alexa-integratie van elk luchtkwaliteitsbewakingssysteem op de markt.

Gebruik spraakopdrachten om CAIR te besturen

"Alexa, vraag CAIR, wat is de temperatuur nu?"

"Alexa, vraag CAIR, hoe is mijn lucht?"

Met eenvoudige spraakopdrachten zoals deze kunt u op de hoogte blijven van uw binnen omgeving zonder zelfs maar naar slim apparaat te gaan of de app te openen.

Vraag hier de brochure aan per email

Download hieronder de gids voor het configureren van uw sensoren in een stapsgewijze handleiding voor Android of iOS. Deel 1 gaat over het voor de eerste keer instellen van uw sensor. Deel 2 gaat over het opnieuw configureren van de Wifi instellingen.

- cair app Wi-Fi Setup and reconfiguration guide for Android (Download PDF 1.7MB)

- cair app Wi-Fi Setup and reconfiguration guide for iOS (Download PDF 1.6MB)

Specificaties:

Prestaties (VOC-sensor):

 • Detectiebereik: VOC's gemeten in CO2-equivalenten (delen per miljoen) 450-2000 ppm
 • Nauwkeurigheid: Over het volledige bereik +/- 15 ppm
 • Resolutie: RMS-ruis (ppb-equivalent) © 250ppb 10ppm
 • Opwarmingstijd: Voor optimale detectieprestaties 5 mins

Prestaties (deeltjessensor):

 • Aantal kanalen: 2
 • Deeltjesgroottes: Klein deeltje (1-2μm) en Groot deeltje (3-10μm)
 • Bereik (ongeveer): 0.3μm - lOμm
 • Nauwkeurigheid: Over het volledige bereik +/- 15%
 • Opwarmingstijd voor optimale detectieprestaties: 5 mins

Milieu:

 • Invoer: 100-240V internationale adapter, USB 5V, 1A (meegeleverd)
 • Energieverbruik: 30mA @ 5V -
 • Draadloze uitgangen: WiFi 802.11 / g / n @ 2.4 Ghz
 • Gegevens worden eenmaal per minuut bijgewerkt

Video:

Activeren Nuwave Cair

Bewaar dit product voor later
webshop marktconcurrent

 

Geef een reactie