De Webshop voor slimme shoppers

Refurbished Fintek Sydney Airco + verwarming + verdamper

8032853949016R
€999.00
Warmtepomp zonder buitenunit voor hoge montage in diverse kleuren
Uitverkocht
1
Productgegevens
EAN: 8032853949016
Merk: Fintek
Geschikt voor: 25 - 30 M²

Sydney

Deze Sydney van Fintek is een dunne airconditioner + verwarming zonder buitenunit met maar 19 cm dikte. Niet alleen koelt of verwarmt deze slimme airco de lucht maar hij filtert de lucht ook. Hiervoor zit er een antibacterieel luchtfilter in. Deze airco is een paar maanden gebruikt en door ons daarna volledig getest en goed gekeurd waardoor we er zelfs nog 6 maanden garantie op geven.

Nieuw was deze airco + verdamper € 2.278,00 en wordt nu aangeboden voor slechts € 999,00 exclusief opties en installatie.

Verdamper:

Deze refurbished airco is uitgerust met een verdamper. Deze verdamper zorgt ervoor dat er geen aparte afvoer voor het water dat aan de lucht wordt onttrokken hoeft te worden gemaakt. Het water verdampt en wordt afgevoerd via het afvoer kanaal van de warme lucht.

Neem voor een gratis telefonisch advies contact op via onderstaande button.

Laat u adviseren door onze specialisten.

Geschikt voor oppervlaktes van 25 tot 35 m2

Lofts, open ruimtes, grote zolders, etc. kunnen nu ook worden voorzien van een airco zonder buitenunit. Maar de Kyoto is ook zeer geschikt voor in de slaapkamer. (vanaf 30dB) Geen buitenunit plaatsen betekend zeker in dichtbebouwde omgevingen en historische centrums een geweldige oplossing. De Sydney heeft de benodigde vergunningen niet nodig die wel van toepassing zijn voor een airco met buitenunit.

Comfort het hele jaar door in dubbele klasse A

De Sydney is gemaakt om als een traditionele airco boven aan de muur te worden geïnstalleerd; dankzij zijn unieke vormgeving en zijn beperkte dikte van maar 19 cm integreert de Sydney perfect in alle omgevingen waar een hoog designprofiel wordt gevraagd.

De warmtepomp van de Sydney functioneert naar behoren bij een buitentemperatuur tussen de +43 en -8 graden Celsius. Hierbij moet wel worden opgemerkt dat bij temperaturen onder de 0 graden de verwarmingsfunctie van de warmtepomp minder goed gaat functioneren en bij -8 houdt het echt op. Daarom is een Sydney prima geschikt als bijverwarming en voor besparing op de gasrekening maar is hij minder geschikt om bij koude dagen als hoofdverwarming te functioneren.

Geluid binnen en buiten

Een monoblock airco produceert geluid. De geluidsniveaus van monoblock airconditioners variëren afhankelijk van het specifieke merk en model van de airconditioner, evenals de ventilatorsnelheid en de omgeving waarin de airconditioner wordt gebruikt.

Over het algemeen produceren monoblock airconditioners geluidsniveaus van tussen de 50 en 60 decibel (dB) op de hoogste instelling. Het is belangrijk om te onthouden dat elke toename van 10 dB een verdubbeling van het waargenomen geluidsniveau betekent. Daarom kan een airconditioner die 60 dB produceert, tweemaal zo luid klinken als een airconditioner die 50 dB produceert. De Sydney produceert afhankelijk van het gevraagde vermogen voor het op temperatuur houden van de ruimte 30 tot 42 dB. Hiermee is het een stille airco te noemen die geschikt is voor woon-, werk- en slaapkamers. Op vol vermogen kan de Sydney tot 48 dB produceren en daarmee is de Sydney stiller dan een gemiddelde monoblock airco.

Lees hier alles over het geluid dat een airco produceert

Andere geluiden die kunnen ontstaan tijdens de werking zijn contact geluiden van de airco met de muur of de vorming van een klankkast door bijvoorbeeld een spouwmuur. Om deze bijgeluiden tegen te gaan hebben we twee extra voorzieningen als optie. De eerste is een isolatie plaatje dat geplaatst kan worden tussen de airco en de muur. Dit isolatieplaatje kan kleine oneffenheden in de muur opvangen waardoor contactgeluid voorkomen kan worden. De tweede optie is een geluiddempende mat die als een koker in de muurdoorvoer kan worden geplaatst. Deze mat is speciaal ontworpen om geluid te absorberen zodat weerkaatsing wordt tegen gegaan.

Het extra isolatiemateriaal kan ook als complete set worden besteld als optie drie.

Elektrostatisch Filter met Aemina

Standaard is de Sydney uitgerust met een een antibacterieel filter (COD.FA116) waardoor je niet alleen het fijnstof uit de lucht filtert, maar ook de schimmels, microben en andere bacteriën verwijdert uit de lucht die je dagelijks inademt. Ook als de airco niet koelt of verwarmt kan hij in de ventilatiestand de lucht in je huis en slaapkamer gezond houden.

Het elektrostatische en het stof filter moet je eens in de 3 tot 6 maanden vervangen voor een blijvende goede werking. Het een en ander is wel afhankelijk van de omgeving waarin de airco is geplaatst.

Ontvochtiging van de lucht

De Sydney kan tot 1 liter per uur de lucht in een ruimte ontvochtigen. Dit maakt de Sydney zeer geschikt voor het plaatsen in slaapkamers. De Sydney is stil, zuivert de lucht en houdt het vochtgehalte op een prettig niveau.

Snelle en makkelijke montage

Behalve dat het een groot esthetisch voordeel is voor buitengevels, maakt de afwezigheid van een buiten unit een snel installatie zonder omgevingsvergunning mogelijk. Twee gaten in de muur zijn voldoende die worden afgedekt met slimme roosters die vanzelf openen als dat nodig is. U heeft geen F-gasvergunning of toestemming voor het plaatsen van de buitenunit nodig want een buitenunit is er gewoon niet!

Elegantie, design en innovatie

Met zijn compacte vormen en een dikte van slechts 19 cm past de Sydney zich perfect aan alle omgevingen aan. Het is ook mogelijk om er een designelement van te maken dankzij de optie met speciale afwerking kan je er zelfs een kunstobject van maken, Op deze manier integreren deze airco's perfect in elk specifiek huis- of zakelijke context.

Met de optionele WIFI-afstandsbediening kan de unit ook van buitenaf worden bediend via de speciale app.

Wifi module:

Optioneel kan er een Wifi module gekoppeld worden aan de airco. Met deze Wifi module kan de airco worden bediend via een App op je mobile telefoon of met de centrale bedieningsconsole.

Verzending:

De airco wordt bij u op locatie afgeleverd door een gespecialiseerd vervoersbedrijf die gespecialiseerd is in grotere en zwaardere pakketten. Op deze manier bent u er van verzekerd dat uw bestelde airco op de juiste manier wordt vervoert, en in goede conditie bij u bezorgt wordt.

Herroepingsrecht:

Op al onze producten is het herroepingsrecht van toepassing. Het herroepingsrecht is hiermee ook van toepassing voor een monoblock airco/warmtepomp.

Belangrijk hierbij is om op te merken dat een retour met gebruikmaking van het herroepingsrecht niet meer mogelijk is als het product geïnstalleerd is geweest. Een geïnstalleerd geweest product is niet meer nieuw want het is gebruikt.

Een geïnstalleerd geweest product is anders behandeld dan beschreven in de richtlijn die is opgesteld door de gezaghebbende partijen in het herroepingsrecht. Deze partijen geven aan dat een consument recht heeft op het terugsturen van het product binnen 14 dagen na aanschaf of ontvangst van het artikel. Het uitgangspunt hierbij is dat u het artikel op dezelfde manier mag worden gehanteerd en geïnspecteerd zoals u dat in een winkel zou mogen doen.

Kenmerken:

 • Koelvermogen min-max: 2,570 kW (+/- 9000 BTU)
 • Verwarmingsvermogen min-max: 2,730 kW
 • Verbruik elektriciteit bij koeling: 0,87kW
 • Verbruik elektriciteit bij verwarming: 0,87kW
 • Verbruik elektriciteit in stand bij: minder dan 0,01 kW
 • Energieklasse koeling A
 • Energieklasse verwarming A
 • Ontvochtiging van de ruimte: 1 liter per uur
 • Ventilator standen: 3 + auto
 • Afstandsbediening
 • Behandelde luchtvolume: (m/h): 350
 • Verwisselbaar Stoffilter
 • Antibacterieel AEMINA® Air filter (antibacterieel, Antiallergisch en anti legionella)
 • Optioneel een verdamper in plaats van een waterafvoer
 • Geproduceerde geluid is afhankelijk van het gevraagde vermogen voor koeling/verwarming en licht tussen de 30 en 42 dB
 • Koelvloeistof: R410A
 • Afmetingen in mm: (b)950 x (h)430 x (d)195
 • Gewicht: 38 kg
 • Eenvoudige installatie:
 • Certificeringen: CE - TUV - RoHS


Installatie zelf doen of laten doen?

Zelf doen is redelijk eenvoudig. Zie de installatie video (is helaas wel in het Italiaans maar geeft een goed beeld)


Wilt u het laten doen (alleen in Nederland) dan komen onze ervaren monteurs graag bij u langs om uw aangeschafte airco voor u te installeren.

De installatie houdt in:

 • Airco wordt opgehangen op de gewenste plek
 • Er komt één monteur die wel hulp nodig heeft bij zwaar tilwerk. Een tweede monteur kunt u als optie aanvragen als u niet zelf iemand heeft die kan helpen tillen.
 • Het boren van de gaten door de buitenmuur (een betonnen muur heeft een meerprijs van € 145,00 incl. BTW)
 • De Airco wordt werkend opgeleverd
 • Kleine introductie om de airco te bedienen
 • * De genoemde prijs is voor een installatie op een muur waar geen leidingen doorlopen, stroom voorziening in de buurt zit en de muur waar de aircounit moet komen vrij toegankelijk is.

  * De muur waarop de airco moet worden geplaatst moet recht zijn zodat de airco waterpas kan worden opgehangen.

  * meerwerk mogelijk op basis van nacalculatie.Bewaar dit product voor later
webshop marktconcurrent

 

Geef een reactie