De Webshop voor slimme shoppers

Revigo 10 mobile air conditioner met raamdoorvoer kit

REVIGO10
€482.00
Vooruitbestellen
1
Productgegevens
EAN: 5949096154950
Merk: Turbionaire
Geschikt voor: 25 - 30 M²

Revigo 10

Deze mobile airconditioner zorgt voor een perfecte temperatuur en perfecte luchtvochtigheid in de ruimte. De Turbionaire Revigo 10 is een lichtgewicht, compact maar krachtig en boordevol hoge functionaliteit. Met koel-, ventilatie-, luchtfiltratie- en ontvochtigingsfuncties is de Revigo zeer geschikt voorperfecte omgevingscondities.

Met de standaard meegeleverde raamkit kan je eenvoudig een raamdoorvoer realiseren zonder dat je zelf ingewikkelde constructies hoeft te bedenken.

Vooruitbestellen mogelijk, wat betekend dat?

We houden voor de meeste producten maar een beperkte voorraad aan in Nederland. Op deze manier kunnen we onze logistiek beter organiseren en het aantal vervoersactiviteiten beperken. Dit draagt bij aan minder verspilling en een duurzamere bedrijfsvoering. Voor u als klant betekend het slechts een iets langere levertijd van 1 tot 2 weken. Deze beperkte langere levertijd kunnen wij u geven doordat wij met in Europa voorraad houdende en producerende partijen samenwerken.

Functionaliteiten:

 • Multi-functies: koeling, ventilatie, ontvochtiging, filtratie.
 • Elektronische aanraakbediening
 • Luchtevacuatie en raamkit inbegrepen
 • Wasbaar luchtfilter
 • Draagbaar - met multi-directionele wielen en zijhandgrepen
 • Interne bescherming: overloop- en oververhittingsbeveiliging
 • Automatische ontdooiing
 • Afstandsbediening
 • Flappen aanpassing
 • Timer
 • Kinderslot functie
 • 2 ventilatorsnelheid
 • Eco-koelmiddel R290
 • Afmetingen 701x350x348


Meegeleverde accessories

 1. Uitlaatslang
 2. Slangaansluiting
 3. Raamkitadapter
 4. Afstandsbediening
 5. Raamkit
 6. Afvoerpijp

Afvoerslang instaleren met raamkit

De "warme"lucht moet naar buiten worden afgevoerd zodat de airco koele lucht de kamer in kan blazen. Deze lucht die uit het apparaat komt en afvalwarmte en vocht bevat wordt met een uitlaatslang naar buiten gebracht. Vervang of verleng de uitlaatslang niet, dit zal leiden tot verminderde efficiëntie, erger nog, het kan de airco uitschakelen vanwege lage tegendruk.Stap 1: Sluit de slangaansluiting aan op een uiteinde van de uitlaatslang.Stap 2: Sluit de raam Kit-adapter aan op het andere uiteinde van de uitlaatslang.

Stap 3: Verleng de verstelbare raamkit over de lengte van uw raam. Verbind de uitlaatslang naar de raamkit.

Stap 4: Sluit uw raam om de kit op zijn plaats te houden. De Raam-kit moet stevig en goed op zijn plaats worden gehouden.

Stap 5: Bevestig de slangaansluiting aan de afvoerlucht uitlaat van de eenheid.

Stap 6: Pas de lengte van de flexibele afvoerslang aan en voorkom bochten in de slang. Plaats Airco dan in de buurt van een stopcontact.

Stap 7: Pas de lamellen bij de luchtuitlaat aan naar gewenste luchtstroom en schakel vervolgens het apparaat in.

Herroepingsrecht:

Op al onze producten is het herroepingsrecht van toepassing. Het herroepingsrecht is hiermee ook van toepassing voor een monoblock airco/warmtepomp.

Belangrijk hierbij is om op te merken dat een retour met gebruikmaking van het herroepingsrecht niet meer mogelijk is als het product geïnstalleerd is geweest. Een geïnstalleerd geweest product is niet meer nieuw want het is gebruikt.

Een geïnstalleerd geweest product is anders behandeld dan beschreven in de richtlijn die is opgesteld door de gezaghebbende partijen in het herroepingsrecht. Deze partijen geven aan dat een consument recht heeft op het terugsturen van het product binnen 14 dagen na aanschaf of ontvangst van het artikel. Het uitgangspunt hierbij is dat u het artikel op dezelfde manier mag worden gehanteerd en geïnspecteerd zoals u dat in een winkel zou mogen doen.

Bewaar dit product voor later
webshop marktconcurrent

 

Geef een reactie