De Webshop voor slimme shoppers

Scrub handschoen van Sisal en Katoen

8720256109709
€6.99
Op voorraad
1
Productgegevens
Merk: HappySoaps
EAN: 8720256109709

Happy Scrub Handschoen

Happy Soaps introduceert haar nieuwste toevoeging aan het assortiment van natuurlijke verzorgingsproducten - de Scrub Handschoen. Deze innovatieve handschoen biedt een effectieve en milieuvriendelijke manier om je huid te reinigen en te revitaliseren. Laten we eens kijken waarom onze Scrub Handschoen een must-have is voor liefhebbers van duurzame en natuurlijke schoonheid.

Onze Scrub Handschoen is gemaakt van hoogwaardige en natuurlijke materialen, waaronder sisal en katoen. Sisal, afkomstig van de agaveplant, staat bekend om zijn natuurlijke exfoliërende eigenschappen. Het zachte maar toch stevige materiaal verwijdert op milde wijze dode huidcellen en stimuleert de bloedsomloop, waardoor je huid glad en stralend wordt.

Daarnaast is de Scrub Handschoen van Happy Soaps volledig plasticvrij. We begrijpen de impact van plastic op het milieu en streven ernaar om onze producten zo duurzaam mogelijk te maken. Door te kiezen voor onze Scrub Handschoen draag je bij aan een schonere planeet en verminder je jouw plasticgebruik.

Het gebruik van katoen in onze handschoen zorgt voor een zachte en comfortabele ervaring tijdens het scrubben. Katoen is niet alleen vriendelijk voor de huid, maar ook voor het milieu. Het is een natuurlijke, biologisch afbreekbare vezel die duurzaamheid en comfort combineert.

De Scrub Handschoen biedt een eenvoudige en effectieve manier om je huid te verzorgen, zonder dat je daarvoor schadelijke chemicaliën of synthetische materialen nodig hebt. Het is een natuurlijke oplossing voor een stralende en gezonde huid, en past perfect in een duurzame levensstijl.

Scrubben is goed voor je huid

Laat je huid weer ademen en na een goede scrubbeurt. Scrubben verwijdert dode huidcellen en onzuiverheden en laat de huid weer als herboren aanvoelen. Maar wist je dat de meeste scrubhandschoenen en scrub-lotions veel plastic bevatten? Kies daarom voor de 100% plasticvrije Scrubhandschoen van sisal en katoen. De Scrubhandschoen is herbruikbaar en na gebruik biologisch afbreekbaar. Voor een scrubervaring zonder plastic: beter voor jou, beter voor de planeet

Een plasticvrije scrubhandschoen gemaakt van sisal en katoen is goed voor je huid om verschillende redenen:

 • Milieuvriendelijk: Doordat de handschoen geen plastic bevat, draag je bij aan het verminderen van plasticvervuiling en het behoud van het milieu.
 • Natuurlijke exfoliatie (Exfoliëren is het verwijderen van dode huidcellen): Sisalvezels zijn natuurlijk en bieden een effectieve maar zachte scrub voor de huid, waardoor dode huidcellen worden verwijderd en de huidtextuur wordt verbeterd.
 • Verbeterde doorbloeding: Het gebruik van een scrubhandschoen stimuleert de doorbloeding van de huid, wat kan helpen bij het verminderen van cellulitis en het bevorderen van een gezonde huid.
 • Verwijderen van onzuiverheden: De textuur van sisal en katoen kan helpen bij het verwijderen van vuil, olie en andere onzuiverheden van de huid, waardoor de poriën worden gereinigd en verstopte poriën worden voorkomen.
 • Al met al zorgt een plasticvrije scrubhandschoen gemaakt van sisal en katoen voor een milieuvriendelijke en effectieve manier om de huid te reinigen en te verzorgen.
  Bewaar dit product voor later
  webshop marktconcurrent

   

  Geef een reactie