De Webshop voor slimme shoppers

Solaria Carbon infrarood verwarming

99610
€79.00
Op voorraad
1
Productgegevens
Merk: Olimpia Splendid
EAN: 8021183996104

Olimpia Splendid Solaria Carbon

De halogeentechnologie van de Solaria Carbon verwarming garandeert maximale verwarmingssnelheid met ultiem gebruikers gemak. Dit is een Infraroodverwarming met twee vermogensniveaus die niet alleen oscilleert maar ook kantelbaar is. De infraroodlampen zijn gemaakt van koolstofvezel, Met deze techniek krijg je maximaal resultaat terwijl de productie van licht minimaal is. De Solaria Carbon is voorzien van de functie 90° zwenken en 80° kantelen. Het maximale verwarmingsvermogen is maximaal 1100 W. De verwarming is voorzien van alle veiligheidselementen met betrekking tot het kantelen en de controle van de temperatuur.

Wat maakt de Solaria Carbon bijzonder?

1. Hoge prestaties met een lagere vermogens vraag

Deze unit met een maximum vermogen van 1100 W , de krachtige infrarood straling en de oscillatiefunctie zorgt ervoor dat de "kachel" een uitstekende warmteverdeling in de kamer geeft. De vermogensinstellingen staan 2 standen toe: 600 W / 1100 W. Dankzij de zwenkvoet wordt de warmtestraling continu van richting veranderd waardoor de verspreiding van de warmte optimaal is.

2. Extra functies

Extra functies die zeer handig in het gebruik zijn:

  • Twee vermogens instellingen
  • Safety Thermostaat
  • Kantelbeveiliging
  • kantelbaar / richtbaar
  • Oscillerende functie

3. Vormgeving

De Solaria Carbon heeft een fraaie Italiaanse vormgeving met de volgende afmetingen 456 x 690 x 170 mm. Samen met zijn gewicht van slechts 3,2 kg en stevige voet staat de Carbon Black stevig op zijn plaats.

4. Bescherming tegen oververhitting

De Carbon Black heeft een bescherming tegen oververhitting die het apparaat automatisch uitschakelt in geval van sterke oververhitting.

5. Veiligheid

Als het apparaat valt of kantelt, wordt de anti-kantel schakelaar geactiveerd die het automatisch uitschakelt. Door het apparaat weer rechtop te zetten wordt normale werking te hersteld.

Vooruitbestellen mogelijk, wat betekend dat?

We houden voor de meeste producten maar een beperkte voorraad aan in Nederland. Op deze manier kunnen we onze logistiek beter organiseren en het aantal vervoersactiviteiten beperken. Dit draagt bij aan minder verspilling en een duurzamere bedrijfsvoering. Voor u als klant betekend het slechts een iets langere levertijd van 1 tot 2 weken. Deze beperkte langere levertijd kunnen wij u geven doordat wij met in Europa voorraad houdende en producerende partijen samenwerken.

- Download hier de gebruiksaanwijzing

- Download hier de technische specificaties

- Download hier de folder van alle infrarood verwarmingen

Bewaar dit product voor later
webshop marktconcurrent

 

Geef een reactie