De Webshop voor slimme shoppers

Solaria EVO infrarood verwarming

99545
€44.00
Op voorraad
1
Productgegevens
Merk: Olimpia Splendid
EAN: 8021183995459

Olimpia Splendid Solaria EVO

De halogeentechnologie van de Solaria EVO garandeert maximale verwarmingssnelheid. De Solaria heeft drie verwarmingselementen en die kunnen gelijktijdig of om de beurt geactiveerd worden. Hiermee worden drie vermogensniveaus te gegarandeerd die op basis van de warmtevraag kunnen worden in- of uitgeschakeld. De functie zwenken ook wel oscillatie genoemd, verhoogt de straling van de verwarming in de omgeving. De verwarming is voorzien van alle veiligheidselementen met betrekking tot het kantelen en de controle van de temperatuur.

Wat maakt de Solaria EVO Bijzonder?

1. Hoge prestaties met een lagere vermogens vraag

Deze unit met een maximum vermogen van 1200 W , de krachtige infrarood straling en de oscillatiefunctie zorgt ervoor dat de "kachel" een uitstekende warmteverdeling in de kamer geeft. De vermogensinstellingen staan 3 standen toe: 400 W / 800 W / 1200 W. Dankzij de zwenkvoet wordt de warmtestraling continu van richting veranderd waardoor de verspreiding van de warmte optimaal is.

2. Extra functies

Extra functies die zeer handig in het gebruik zijn:

  • Drie vermogensetting
  • Safety Thermostaat
  • Kantelbeveiliging
  • Oscillerende functie
  • Handvat

3. Vormgeving

De Solaria Evo heeft een fraaie Italiaanse vormgeving met de volgende afmetingen 325 x 585 x 170 mm. Samen met zijn gewicht van slechts 2 kg en stevige voet staat de Evo niet alleen stevig op zijn plaats maar is hij dankzij het handvat ook eenvoudig te verplaatsen.

4. Bescherming tegen oververhitting

De Solaria heeft een bescherming tegen oververhitting die het apparaat automatisch uitschakelt in geval van sterke oververhitting.

5. Veiligheid

Als het apparaat valt of kantelt, wordt de anti-kantel schakelaar geactiveerd die het automatisch uitschakelt. Door het apparaat weer rechtop te zetten wordt normale werking te hersteld.

Vooruitbestellen mogelijk, wat betekend dat?

We houden voor de meeste producten maar een beperkte voorraad aan in Nederland. Op deze manier kunnen we onze logistiek beter organiseren en het aantal vervoersactiviteiten beperken. Dit draagt bij aan minder verspilling en een duurzamere bedrijfsvoering. Voor u als klant betekend het slechts een iets langere levertijd van 1 tot 2 weken. Deze beperkte langere levertijd kunnen wij u geven doordat wij met in Europa voorraad houdende en producerende partijen samenwerken.

- Download hier de gebruiksaanwijzing

- Download hier de technische specificaties

- Download hier de folder van alle infrarood verwarmingen

Bewaar dit product voor later
webshop marktconcurrent

 

Geef een reactie