De Webshop voor slimme shoppers

Zonnebrandstick SPF 20 - Fresh Lime van HappySoaps

SPF-20
€13.99
Op voorraad
1
Productgegevens
Merk: HappySoaps
EAN: 8720256109945

HappySoaps zonnebrandstick SPF20

De Zonnebrandstick SPF 20 biedt een optimale bescherming tegen UVA- en UVB-straling. Deze bescherming is mogelijk door de slimme_ natuurlijke ingrediënten en minerale sunfilters. Door de plasticvrije en niet vervuilende verpakking is het een goede keuze voor je huid en de planeet. De ingrediënten zijn vriendelijk voor de oceaan, waardoor ze geen bedreiging vormen voor het mooie leven in onze zeeën.

De stick maakt het smeren easy en biedt direct bescherming tegen de zon. Voor een optimale bescherming en genieten van een tintelende limoengeur. Geniet van de zon!

100% plasticvrij

De producten van HappySoaps zijn 100% plasticvrij en bevatten ook geen microplastics. Daarnaast verpakken wij onze producten in gerecycled karton. Zo wordt er geen grammetje plastic gebruikt voor de productie en opslag. Echt 100% plasticvrij!

Natuurlijke ingrediënten

Natuurlijke ingrediënten zijn gezonder voor je lichaam en beter voor het milieu. Daarom zitten de producten van HappySoaps vol met natuurlijke ingrediënten.

Palmolievrij

Je hebt de beelden waarschijnlijk zelf ook wel voorbij zien komen. Afgebrande stukken regenwoud en vluchtende dieren, waaronder de bedreigde Orang Oetan, die hun leefgebied steeds kleiner zien worden. En waarom? Veelal voor palmolie plantages. Wij willen niet meewerken aan deze monocultuur. Daarom kiezen wij voor onze producten voor een duurder alternatief die niet belastend is voor het milieu en de dieren.

Vegan

Waarom al de producten van HappySoaps vegan? Waarom niet? Het is tegenwoordig niet meer nodig om dierlijke ingrediënten te gebruiken voor de productie van kwalitatieve verzorgingsproducten. Daarom doen zij dat dus ook niet.


Bewaar dit product voor later
webshop marktconcurrent

 

Geef een reactie