Airfryer

Moa AirFryer de luxe hete lucht friteuse

Ben je gek op knapperige frietjes maar vind je gezond ook belangrijk? De Airfryer Black and White is het nieuwste model van Moa en verminderd bovendien het vetpercentage tot wel 80% Je snacks zijn lekker krokant en happen smakelijk weg. En het mooiste van alles: de weegschaal blijft je vriend. Deze AirFryer is een echte multicooker, je kunt er namelijk in frituren, bakken, braden en grillen. Eenmaal, andermaal, Enjoy!

Algemene beschrijving

Via draaiknop instelling, perfect regelbaar en de kook trend van dit moment!  Frituren zonder vet en met veel meer smaak! Gezond, lekker en voor vele toepassingen geschikt!
Een echte eyecatcher in de keuken. Fraaie zwart / wit  uitvoering

Voor frituren, bakken, braden, grillen zonder vet of olie! Veel meer smaak, gezond en supersnel!

Waarom je een AirFryer wilt

Wil je graag gezonder snacken? Een Airfryer biedt uitkomst. Frituren met lucht; dat scheelt al gauw 80% vet. Makkelijk in gebruik, eenvoudig in onderhoud.

Patat, kroketten, frikandellen, miniloempia’s … heerlijk! Maar als je alles op hebt, dan knaagt toch je geweten. Met een Airfryer van MOA frituur je veel gezonder. Namelijk: met lucht! En dat scheelt al gauw 80% vet. Je snacks zijn lekker krokant en happen smakelijk weg. En het mooiste van alles: de weegschaal blijft je vriend.

Airfryer: ook voor bakken, braden en grillen

De MOA Airfryer is veel meer dan een friteuse-nieuwe-stijl. Je kan er ook in bakken, braden en grillen. Het ene moment maak je knapperige frites en snacks, het andere moment vlees- en visgerechten. Een echte multicooker dus!

Geen luchtjes, makkelijk schoonmaken

Een oude friteuse stoot flink wat vetlucht uit, die dan dagenlang blijft hangen in je huis. De Airfryer maakt korte metten met hinderlijke geuren. Na afloop zet je de onderdelen van je Airfryer gewoon in de vaatwasser. Schoonmaken is dus een eitje. Alleen maar voordelen. En dan nog dit: onze airfryer ziet er ook goed uit! Logisch, want wij houden van mooi.

De hetelucht friteuse is veel meer dan een normale friteuse. Eindelijk kunt u knapperige frietjes bereiden die van binnen zacht zijn, op een veel gezondere manier dan wanneer het gefrituurd word in vet of olie.  De Air Fryer bewijst dat een vermindering van het gebruik van vet niet ten koste van de smaak – integendeel. Het maakt gebruik van een draaiende opeenvolging van warme lucht stromen, waarbij een de smaak behouden blijft en de buitenkant mooi krokant.

Air Technologie

De Airfryer maakt gebruik van Air Technologie. Niet alleen frietjes, maar tal van andere gerechten kunnen bereid worden in dit veelzijdige apparaat. Grillen van een kip is een fluitje van een cent. Heerlijke malse kip met een krokante huid. Ook opwarmen, bakken, braden en grillen is mogelijk met of zonder olie of vet. Ideaal voor de gezonde maaltijd! De bediening is supereenvoudig en intuïtief. Tijd instellen, temperatuur instellen, voedsel in de uitneembare mand plaatsen (gecoat anti-aanbak) en de Air Fryer doet de rest!

De airfryer in het kort:

• Frituren zonder vet!
• Grillen, roosteren, opwarmen, bakken
• Unieke hete lucht technologie
• Timer 30 minuten instelbaar
• Mand met anti aanbak laag
• Max temperatuur : 200°C
• Max power: 1500W
• Fraai design

Moa airfryer