Kattenbakvulling met gezondheidsindicator

Kattenbakvulling met gezondheidsindicator

Kattenbakvulling

Wie had gedacht dat kattenbakvulling meer kan zijn dan een manier om de plas en poep van je kat op een eenvoudige manier op te vangen en daarna weg te gooien. Het is een geweldige vondst juist dit noodzakelijk kwaad te gebruiken voor een gezondheidscheck kat van je kat. Het is niet voor niets een indicator. Er is altijd een dierenarts nodig om vast te stellen of je kat inderdaad wel of niet iets onder de leden heeft.

Katten zijn gewoon erg goed in het verbergen van ziektes, dit maakt het lastig om vroegtijdige ziekte-signalen op te sporen. Speciaal hiervoor is deze kattenbakvulling ontwikkeld. Als de vulling verkleurt, kan dit een indicatie zijn dat uw kat ziek is. Het voordeel is dat u al enkele dagen voordat uw kat duidelijke ziektesymptomen zal vertonen, actie kunt ondernemen. Met actie wordt hierbij bedoeld dat u naar de dierenarts moet gaan.

Dit innovatieve product is nu te verkrijgen bij onze partner Petsexclusive waarmee Marktconcurrent al enige jaren samenwerkt op diverse fronten.

Werking

Zodra urine met de vulling in aanraking komt, zal deze verkleuren. Een afwijkende waarde kán een indicatie zijn dat er een gezondheidsprobleem is. Na het testen kan de vulling door de normale kattenbakvulling worden gemengd, waar het helpt vervelende geurtjes te neutraliseren. 

Gebruiksaanwijzing kattenbakvulling

LET OP

Deze kattenbakvulling is geen vervanging voor de controles door uw dierenarts en mag NOOIT worden gebruikt als vervanging van diergeneeskundige zorg. Als de kattenbakvulling niet van kleur verandert maar u desondanks toch het vermoeden heeft dat uw kat ziek is, dient u zo snel mogelijk contact met uw dierenarts op te nemen. Alleen uw dierenarts kan een volledige en juiste diagnose stellen. Deze kattenbakvulling kan niet iedere afwijking in de urine ontdekken.

Zwangere en zogende vrouwen moeten extra voorzichtig zijn en goed hun handen wassen na het vervangen en verschonen van de kattenbakvulling.  –          Aanbevolen door dierenartsen
–          Helpt geurtjes te elimineren
–          Geschikt voor iedere kattenbakvulling