Multipan

MULTIPAN VOOR BAKKEN, BRADEN, STOMEN EN FRITUREN!

Met recht mag je deze pan een multipan noemen. Geschikt om te bakken, braden, stomen en frituren. Alle daarvoor benodigde accessoires worden meegeleverd. Zelfs overhandschoenen zijn inbegrepen. De pan heeft een keramische coating en is voor alle warmtebronnen geschikt, tot temperaturen van wel 400°.

MultipanVoorzien van een anti aanbak en een hoogwaardige stainless steel bodem. De unieke koperen kleurstelling geven deze luxe pannen een bijzonder exclusieve uitstraling.

Deze prachtige pan aangeboden door Marktconcurrent, is door grootschalige inkoop bij de juiste leverancier en op het juiste moment een bijzondere aanbieding. Dus waarom zou jij er ook niet van profiteren?

Grote vierkante pan die al uw andere pannen vervangt .

Deze innovatieve vierkante panzijn is perfectevoor het bereiden van allerlei soorten maaltijden: stoofschotel, vis, gebakken eieren, aardappelen, desserts, groenten en nog veel meer. Dankzij het vierkante design en de hoge rand heeft de pan een zeer ruime inhoud. Ideaal voor gezinnen! De buitenkant van de pan heeft een mooie koperen design enis tegen temperaturen tot wel 400 graden bestand.

Glazen deksel, stoomvergiet, frituurmand en gratis ovenhandschoenen

multipanBij de pan ontvangt u een getemperd glazen deksel met stoomventiel. Samen met het stoomvergiet is dit de ideale manier voor het stomen van groenten of vis. Met de bijgeleverde frituurmand frituurt u gemakkelijk verse frietjes, aardappeltjes of snacks.

Allround anti-aanbak bakpan

De multipan vervangt uw braadpan, rijstkoker, stomer, kookpan, wok en koekenpan! Het is een allround bakpan. De pan heeft een extra hoge rand een dankzij de anti-aanbaklaag zeer gemakkelijk schoon te maken.

Maaltijden voor het hele gezin

De multipan gebruikt u als kookpan, braadpan of ovenpan. Dankzij de unieke vierkante vorm kunt u een grotere hoeveelheid in één keer bereiden. De ideale familiepan wordt geleverd als uitgebreide set waarmee u alle denkbare maaltijden kunt bereiden!

klik hier Multipan voor extra informatie

Multipan