Partners van MarktconcurrentWaarom samenwerken?

De Partners van Marktconcurrent zijn diverse grotere en kleinere partijen maar wel altijd de importeur of fabrikant van het product. De samenwerkingen met deze partijen creëren een grotere klanttevredenheid. Deze grotere klant tevredenheid bestaat niet alleen uit scherpe prijzen maar door middel van maximale services ook het gevoel van weer echt een klant te zijn. Dank zij deze samenwerkingen zijn wij van Marktconcurrent in staat om net dat beetje extra te kunnen doen waarmee we ons onderscheiden van de grote massa. 

Omdat onze partners de importeurs van ePartner Marktconcurrenten product of zelfs de fabrikant zijn ontstaan er korte lijnen. Kortere lijnen van webshop naar fabriek zult u dan ook niet snel vinden. Mede dankzij deze korte lijnen met de fabrikanten en importeurs kunnen we u altijd een scherpe prijs aanbieden met behoud van de volledige service. 

Wij van Marktconcurrent zijn altijd op zoek naar nieuwe producten en partners weet u iemand die ook graag met ons zou willen samenwerken laat ons dat dan weten en mail ons op: sales@www.marktconcurrent.nl 

Marktconcurrent is niet voor niets de webshop voor slimme shoppers. 

Partners aanbevolen door Google

Partners van Marktconcurrent wat betekend dat? 

Samenwerken is het woord dat in dit geval alles omvat.  Vrij vertaald betekend het om het gezamenlijk iets in te zetten zodat er een bepaald doel bereikt kan worden. 

Samenwerken wordt algemeen gezien als een belangrijke versterking van het geheel men zegt ook wel 1+1=3 omdat het een efficiënte manier is om doelen te bereiken. Iedere persoon of partij binnen een samenwerking beschikt namelijk over een bepaalde expertise, waardoor de som der delen hoger is dan iedereen apart.  Door middel van samenwerking proberen wij en onze partners een beter resultaat te behalen. Dit is van toepassing op zowel omzet, kwaliteit en kosten besparing. Door de samenwerkingen goed en structureel vorm te geven bereiken we gezamenlijk een scherpere prijs voor de consument met een betere kwaliteit en services.