De Webshop voor slimme shoppers

Afzuigkap Ama 90 Wall Black

TMA90WB
€510.00
Vooruitbestellen
1
Productgegevens
Merk: Turbionaire
EAN: 5949418328199

Afzuigkap Ama 90 Black voor wandmontage

Deze van roestvrij staal en mat zwart gemaakte stille en fraaie afzuigkap is 90 cm breed en kan zowel voor evacuatie als in recirculatie worden gebruikt met de optionele koolstof filterkit. De filterkit is ervoor om de geuren die ontstaan bij het koken vast te houden. De afzuigkap wordt gefabriceerd in Europa en voldoet aan alle Europese voorwaarden die gesteld worden aan een kwaliteitsproduct.

De Turbionaire Ama 90 Wall Black is gemaakt met meer aandacht voor detail, rekening houdend met het installatiegemak, de optimale afzuigcapaciteit volgens de normale behoeften, betrouwbaarheid van de motor, geavanceerde verlichting en regelfuncties.

Schouw

De bijgeleverde schouw bestaat uit twee delen die over elkaar heen kunnen schuiven. U kunt zo zelf de hoogte van de kap instellen. De ideale hoogte boven de kookplaat/gasfornuis is 65 voor een Keramische kookplaat en 75 cm boven een gas kookplaat. Voor speciale kookunits die hout of kolen gestookt zijn is de aanbevolen afstand tot de afzuigkap 85 cm.

De twee stuks TAF5B aluminium filters die standaard worden meegeleverd zijn afwasbaar en zijn geschikt voor in de vaatwasser te reinigen.

Vooruitbestellen mogelijk, wat betekend dat?

We houden voor de meeste producten maar een beperkte voorraad aan in Nederland. Op deze manier kunnen we onze logistiek beter organiseren en het aantal vervoersactiviteiten beperken. Dit draagt bij aan minder verspilling en een duurzamere bedrijfsvoering. Voor u als klant betekend het slechts een iets langere levertijd van 1 tot 2 weken. Deze beperkte langere levertijd kunnen wij u geven doordat wij met in Europa voorraad houdende en producerende partijen samenwerken.

Korte samenvatting van de kenmerken:

• Elektronische besturing

• Roestvrijstalen keerschotfilters - afneembaar en wasbaar, bedoeld voor zwaar gebruik

• Borstelloze motor van 800 m³/u - Laag geluidsniveau, hoog rendement

• Digital Display

• 3 ventilatorsnelheden + boostfunctie

• 4000K LED-verlichting zorgt voor een aangenaam licht en een laag energieverbruik, de verkregen energiebesparing is aanzienlijk in vergelijking met traditionele verlichtingsmethodes.

Downloaden documentatie:

- Technische specs

- Installatie en gebruikers handleiding

- CE test certificaat

Data sheet volgens EU Regulatiom No 65/2014

Bewaar dit product voor later
webshop marktconcurrent

 

Geef een reactie