De Webshop voor slimme shoppers

Afzuigkap LISA 60 Black

TIS60WB
€499.00
Op voorraad
1
Productgegevens
Merk: Turbionaire
EAN: 5949418328205

Afzuigkap LISA 60 Zwart voor wandmontage

Deze stille en fraaie afzuigkap heeft een met gehard glas uitgerust frontpanel. De afzuigkap is 85 cm breed en kan zowel voor evacuatie als in recirculatie worden gebruikt met de optionele koolstof filterkit. De filterkit is ervoor om de geuren die ontstaan bij het koken vast te houden. De afzuigkap wordt gefabriceerd in Europa en voldoet aan alle Europese voorwaarden die gesteld worden aan een kwaliteitsproduct.

De Turbionaire Lisa 60 Black is gemaakt met veel aandacht voor detail zonder het installatiegemak te vergeten. Dankzij de borstelloze motor heet de LISA de optimale afzuigcapaciteit volgens de normale behoeften. De hoge kwaliteit zit ook in de betrouwbaarheid van de motor, geavanceerde verlichting en de bediening. Met een capaciteit 800 m3/h is het een krachtpatser die relatief stil en energiezuinig zijn werk doet.

Schouw

De bijgeleverde schouw bestaat uit twee delen die over elkaar heen kunnen schuiven. U kunt zo zelf de hoogte van de kap instellen. De ideale hoogte boven de kookplaat/gasfornuis is 52 cm voor zowel een Keramische kookplaat als een gas kookplaat.

De TAF4S Aluminium filter die standaard wordt meegeleverd heeft maar liefs 5 lagen, is afwasbaar en geschikt voor in de vaatwasser te reinigen.

Korte samenvatting van de kenmerken:

• Soft Touch bediening

• Digitaal display

• Quick Timer functie

• Borstelloze motor van 800 m³/u - Laag geluidsniveau, hoog rendement

• 3 ventilatorsnelheden + boostfunctie

• 4000K LED-verlichting zorgt voor een aangenaam licht en een laag energieverbruik, de verkregen energiebesparing is aanzienlijk in vergelijking met traditionele verlichtingsmethodes.

Downloaden documentatie:

- Technische specs

- Installatie en gebruikers handleiding

- CE test certificaat

Data sheet volgens EU Regulatiom No 65/2014Bewaar dit product voor later
webshop marktconcurrent

 

Geef een reactie