De Webshop voor slimme shoppers

Fintek Oslo 5.0 H2O Airco + verwarming

8032853949047
€3 350.00
De H2O airco van Fintek heeft geen gaten in de muur en geen buitenunit nodig.
Vooruitbestellen
1
Productgegevens
EAN: 8032853949047
Merk: Fintek
Geschikt voor: 65 - 85 M²

Oslo H2O 5.0 DCI

Dit is een gepatenteerde Airco unit van Fintek zonder buiten unit die je aansluit zoals een wasmachine. Niet alleen heeft deze airco geen buitenunit nodig maar er zijn ook geen gaten in de muur nodig. Deze krachtpatser is ideaal voor ruimtes waar je geen gaten in de muur mag maken zoals bij wooncorporaties, kantoorpanden, vereniging van eigenaren en welstandcommissies in de steden. Deze unieke airco kan je overal plaatsen. Je sluit hem aan op een waterleiding en een afvoer en in de zomer is het heerlijk koel en in de winter is dit een krachtige verwarming.

Neem voor een gratis telefonisch advies contact op via onderstaande button.

Laat u adviseren door onze specialisten.

De Oslo 5.0 van Fintek is de krachtigste mono block airco momenteel beschikbaar op de Nederlandse markt. Niet alleen is de Oslo 5.0 een echte krachtpatser maar het is ook een slanke krachtpatser. Met een dikte van slechts 24 cm hebben we het hier over een dunne airconditioner + verwarming. Niet alleen koelt of verwarmt deze slimme airco de lucht maar hij filtert de lucht ook.

Geschikt voor grote oppervlaktes tot 85m2

Lofts, open ruimtes, grote zolders, etc. kunnen nu ook worden voorzien van een airco zonder buitenunit. Geen buitenunit plaatsen betekend zeker in dichtbebouwde omgevingen en historische centrums een geweldige oplossing wegens het niet nodig hebben van de benodigde vergunningen die wel van toepassing zijn voor een airco met buitenunit.

Snelle en makkelijke montage

Behalve dat het een groot esthetisch voordeel is voor buitengevels, maakt de afwezigheid van een buiten unit en gaten in de muur een snelle installatie zonder omgevingsvergunning of toestemming van de VVE/wooncorporatie mogelijk. U heeft geen F-gasvergunning of toestemming voor het plaatsen van de buitenunit nodig want een buitenunit is er gewoon niet! Het aansluiten van deze Oslo 5.0 kunt u vergelijken met het aansluiten van een wasmachine. U heeft nodig een water aanvoer en afvoer en een stopcontact, dat is alles.

Elegantie, design en innovatie

Met zijn compacte en elegante vormen en een dikte van slechts 25 cm past de OSLO H2O 5.0 prima in zeer veel omgevingen. Ook het geluid dat deze krachtpatser maakt is zeer acceptabel en veel minder dan je zou verwachten. De Oslo produceert slechts 31-33 dB om de ruimte op temperatuur te houden. Alleen als de Oslo hard moet werken om een ruimte op te warmen of af te koelen kan er maximaal 44 dB worden geproduceerd. 44 dB is nog steeds veel minder geluid dan een standaard ventilator (60 dB) maakt.

De Oslo kan met recht een stille krachtpatser worden genoemd.

Lees hier alles over het geluid dat een airco produceert

Wifi module:

Standaard is de Oslo voorzien van een WiFi module. Met deze Wifi module kan de airco worden bediend via een App op je mobile telefoon of met de centrale bedieningsconsole. Met deze module kan je de Oslo bedienen zelfs als je niet thuis bent.

Levertijd:

Vanwege de diverse optie mogelijkheden houden we maar een beperkte voorraad van de standaard producten aan in Nederland. We kunnen inclusief de eventueel mee bestelde product opties, de bestelling binnen twee weken vanuit het centrale magazijn in Italië laten over komen en uitleveren.

Verzending:

De airco wordt bij u op locatie afgeleverd door een gespecialiseerd vervoersbedrijf die gespecialiseerd is in grotere en zwaardere pakketten. Op deze manier bent u er van verzekerd dat uw bestelde airco op de juiste manier wordt vervoert, en in goede conditie bij u bezorgt wordt.

Herroepingsrecht:

Op al onze producten is het herroepingsrecht van toepassing. Het herroepingsrecht is hiermee ook van toepassing voor een monoblock airco/warmtepomp.

Belangrijk hierbij is om op te merken dat een retour met gebruikmaking van het herroepingsrecht niet meer mogelijk is als het product geïnstalleerd is geweest. Een geïnstalleerd geweest product is niet meer nieuw want het is gebruikt.

Een geïnstalleerd geweest product is anders behandeld dan beschreven in de richtlijn die is opgesteld door de gezaghebbende partijen in het herroepingsrecht. Deze partijen geven aan dat een consument recht heeft op het terugsturen van het product binnen 14 dagen na aanschaf of ontvangst van het artikel. Het uitgangspunt hierbij is dat u het artikel op dezelfde manier mag worden gehanteerd en geïnspecteerd zoals u dat in een winkel zou mogen doen.

Vooruitbestellen mogelijk, wat betekend dat?

We houden voor de meeste producten maar een beperkte voorraad aan in Nederland. Op deze manier kunnen we onze logistiek beter organiseren en het aantal vervoersactiviteiten beperken. Dit draagt bij aan minder verspilling en een duurzamere bedrijfsvoering. Voor u als klant betekend het slechts een iets langere levertijd van 1 tot 2 weken. Deze beperkte langere levertijd kunnen wij u geven doordat wij met in Europa voorraad houdende en producerende partijen samenwerken.

Kenmerken:

 • Koelvermogen min-max: 1,7 tot 4,6 kW (+/- 16000 BTU)
 • Verwarmingsvermogen min-max: 1,8 tot 4.2kW
 • Verbruik elektriciteit bij koeling: 1,33kW
 • Verbruik elektriciteit bij verwarming: 1,34kW
 • Verbruik elektriciteit in stand bij: minder dan 0,01 kW
 • Verbruik water: 0,07 tot 0,22 mc/h
 • Energieklasse koeling A+
 • Energieklasse verwarming A
 • Ventilator standen: 3 + auto
 • Afstandsbediening
 • Wifi remote control
 • Verwisselbaar stoffilter
 • Antibacterieel AEMINA® Air filter (antibacterieel, Antiallergisch en anti legionella)
 • Geproduceerde geluid is afhankelijk van het gevraagde vermogen voor koeling/verwarming, tussen de 31 en 44 dB
 • Koelvloeistof: R290
 • Afmetingen in mm: (b)1000 x (h)580 x (d)245
 • Gewicht: 45kg
 • Eenvoudige installatie: Aansluiten als een wasmachine, 1/2 Female
 • Inclusief accessoires nodig voor de installatie
 • Maximale watertemperatuur bij koeling 28 graden
 • Minimale watertemperatuur voor verwarming 10 graden

Bewaar dit product voor later
webshop marktconcurrent

 

Geef een reactie