De Webshop voor slimme shoppers

Hand- en Voetcrème Bar – Aloë You Vera Much

8720572973282
€7.99
Op voorraad
1
Productgegevens
Merk: HappySoaps
EAN: 8720572973282

Hand- en Voetcrème Bar – Aloë You Vera Much

Bevat 2 verzorgende Bars • Voor de handen en voeten

Ben jij op zoek naar een duurzaam alternatief voor hand- en voetverzorging? Maak kennis met de hand- en voetcrème van Happy Soaps, een ware traktatie voor je huid en geweten. Deze ambachtelijke crèmes zijn met liefde handgemaakt in Nederland, en bieden een zachte en effectieve verzorging, volledig vrij van dierproeven en palmolie.

Natuurlijke Verzorging

Onze hand- en voetcrème is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten, waaronder het kalmerende Aloë Vera-extract. Dit wondermiddel uit de natuur staat bekend om zijn hydraterende en genezende eigenschappen. Het voedt je huid diep en herstelt beschadigde plekjes, zodat je handen en voeten zijdezacht aanvoelen.

Duurzaamheid in een Bar

Bij Happy Soaps streven we naar een groenere wereld, daarom zijn al onze producten volledig veganistisch en vrij van palmolie. We geloven in de kracht van de natuur en zetten ons in voor een duurzame toekomst. Onze hand- en voetcrème wordt met de hand vervaardigd in Nederland, met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die vriendelijk zijn voor jou én voor onze planeet.

Zachte Verwennerij

Onze crèmes zijn ontworpen om jou een moment van pure verwennerij te bieden. Met een rijke, niet-vette formule worden je handen en voeten gehydrateerd en verzorgd, zonder een plakkerig residu achter te laten. Geniet van de subtiele geur en de weldaad voor je huid, elke keer dat je onze crème gebruikt.

Kies voor Happy Soaps hand- en voetcrème en omarm de natuurlijke schoonheid van je huid, terwijl je bijdraagt aan een betere wereld. Gun jezelf het beste, en verzorg je handen en voeten met liefde en respect - voor jezelf én voor de planeet.

Ingrediënten

Deze vrolijke Bars zit vol met de beste natuurlijke ingrediënten. Voor een optimale verzorging van je handen en voeten. Daarnaast wordt de huid op een effectieve en prettige manier verzacht. Dit zijn een aantal natuurlijke ingrediënten uitgelicht.


100% plasticvrij

De producten van HappySoaps zijn 100% plasticvrij en bevatten ook geen microplastics. Daarnaast verpakken wij onze producten in gerecycled karton. Zo wordt er geen grammetje plastic gebruikt voor de productie en opslag. Echt 100% plasticvrij!

Natuurlijke ingrediënten

Natuurlijke ingrediënten zijn gezonder voor je lichaam en beter voor het milieu. Daarom zitten de producten van HappySoaps vol met natuurlijke ingrediënten.

Palmolievrij

Je hebt de beelden waarschijnlijk zelf ook wel voorbij zien komen. Afgebrande stukken regenwoud en vluchtende dieren, waaronder de bedreigde Orang Oetan, die hun leefgebied steeds kleiner zien worden. En waarom? Veelal voor palmolie plantages. Wij willen niet meewerken aan deze monocultuur. Daarom kiezen wij voor onze producten voor een duurder alternatief die niet belastend is voor het milieu en de dieren.

Vegan

Waarom al de producten van HappySoaps vegan? Waarom niet? Het is tegenwoordig niet meer nodig om dierlijke ingrediënten te gebruiken voor de productie van kwalitatieve verzorgingsproducten. Daarom doen zij dat dus ook niet.

Vooruitbestellen mogelijk, wat betekend dat?

We houden voor de meeste producten maar een beperkte voorraad aan in Nederland. Op deze manier kunnen we onze logistiek beter organiseren en het aantal vervoersactiviteiten beperken. Dit draagt bij aan minder verspilling en een duurzamere bedrijfsvoering. Voor u als klant betekend het slechts een iets langere levertijd van 1 tot 2 weken. Deze beperkte langere levertijd kunnen wij u geven doordat wij met in Europa voorraad houdende en producerende partijen samenwerken.


Bewaar dit product voor later
webshop marktconcurrent

 

Geef een reactie