De Webshop voor slimme shoppers

LIMPIA 4 Luchtbevochtiger met sfeerverlichting

99424
€75.00
Vooruitbestellen
1
Productgegevens
EAN: 8021183994247
Merk: Olimpia Splendid

OLIMPIA SPLENDID LIMPIA 4

De luchtbevochtiger Limpia 4 is Italiaans design met maximaal gebruiksgemak, dankzij de afstandsbediening en de functie Vario power die gecombineerd wordt met het welzijn van de chromotherapie. De Limpia geeft het hoogste comfort thuis.

Met een tank inhoud van 4 liter en de touchtimer kan deze luchtbevochtiger een volledige dag zijn Ultrasone koude mist produceren.

Wat maakt de LIMPIA 4 Speciaal?

1. Bevochtiger

De LIMPIA 4 bevochtigt de kamer dankzij koude ultrasone technologie. Uren lang doet de Limpia zijn werk op 1 tank. De tank die een inhoud heeft van 4 liter. Na vele uren continu gebruik (300 ml/h) en wanneer de lege tank wordt gedetecteerd, wordt deze automatisch uitgeschakeld.

2. Chromotherapie

De praktische touch-inschakeltoets activeert je ook het nachtlampje met variabele ledverlichting voor een meeslepend gevoel van welzijn.

3. Compacte Vormgeving

De afmetingen zijn compact met slechts 204 x 290 x 205mm is dit een compacte met Italiaans design vormgegeven luchtbevochtiger.

4. Afstandsbediening

Met de standaard meegeleverde afstandsbediening kan je zittend op de bank of liggend in bed het comfort in de kamer regelen.

Vooruitbestellen mogelijk, wat betekend dat?

We houden voor de meeste producten maar een beperkte voorraad aan in Nederland. Op deze manier kunnen we onze logistiek beter organiseren en het aantal vervoersactiviteiten beperken. Dit draagt bij aan minder verspilling en een duurzamere bedrijfsvoering. Voor u als klant betekend het slechts een iets langere levertijd van 1 tot 2 weken. Deze beperkte langere levertijd kunnen wij u geven doordat wij met in Europa voorraad houdende en producerende partijen samenwerken.

Functies die zeer handig in het gebruik zijn:

  • Koude ultrasone technologie
  • Afstandsbediening
  • Bevochtigingscapaciteit: 300 ml/h
  • Led-lamp voor chromotherapie
  • Inhoud tank: 4 L
  • IPXO bescherming
  • Touchtimer tot 8h
  • Alarm voor lege tank

- Download hier de gebruiksaanwijzing

- Download hier de technische specificaties

Bewaar dit product voor later
webshop marktconcurrent

 

Geef een reactie