De Webshop voor slimme shoppers

Plastic vrije Bar- en Zeep organiser

8720572972322
€9.99
Op voorraad
1
Productgegevens
Merk: HappySoaps
EAN: 8720572972322

Bar Organizer met ruimte voor 3 Bars

Met deze 100% plasticvrije Bar Organizer kun je eenvoudig 3 HappySoaps-producten bewaren. Zo doe je langer met de Bars, liggen ze binnen handbereik en is er altijd een droge plek om ze op te bergen! Daarbij weet je met de handige markeringen precies welke Bar voor je haar of lichaam is. Geluk is een opgeruimde badkamer!

Afmetingen: 34 x 9 cm

Opgeruimd staat netjes

Voor vele klanten een herkenbaar probleem: Bars die niet goed goed drogen in de douche en/of in de weg liggen bij de wasbak. Deze stijlvolle Bar Organizer lost al die problemen in één keer op! Je hangt deze Organizer namelijk gemakkelijk op in je douche of badkamer. Vervolgens berg je je favoriete producten gemakkelijk op in de sterke vakjes (met handige markeringen voor shampoo, conditioner en lichaam!).

Tip!

Deze Bar Organizer is wasbaar op 40 graden. Verwijder eerst even de houten ophangstok.
Het toevoegen van bleekmiddel of wasverzachter is niet nodig.

Zo gebruik je de Bar Organizer

Om de Organizer snel en gemakkelijk op te hangen, hebben we een lus bevestigd aan de bovenkant. Deze lus kun je bijvoorbeeld om je douchekop, zeephouderrekje of ander haakje in de badkamer hangen.
Let op: hang de Bar Organizer op een zo hoog mogelijk plaats in de douche. Houd de Bar Organizer nooit rechtstreeks onder de waterstraal. Dit product is niet geschikt voor gebruik in compleet gesloten douchecabines.

gemaakt van natuurlijke bamboe en zorgt door het snelle drogen voor een langere levensduur voor je Bar of Zeep!
Bewaar dit product voor later
webshop marktconcurrent

 

Geef een reactie