De Webshop voor slimme shoppers

X-ONE 1018 DC van Emetti - warmtepomp zonder buitenunit

7010613
€1 999.00
Uitverkocht
1
Productgegevens
EAN: 8013557619771
Merk: Emmeti
Geschikt voor: 20 - 30 M²

X-ONE de warmtepomp zonder buitenunit

De X-ONE monobloc airconditioner is de ideale oplossing voor gebouwen met bijzondere architecturale behoeften of waar bepaalde stedelijke beperkingen de installatie van de traditionele buitenunit verhinderen.

Deze warmtepomp heeft alleen een muur nodig waar twee gaten moeten worden geboord, voor de in- en uitademing van buitenlucht, diameter van 16 cm, uitgerust met ventilatieopeningen die sluiten wanneer de machine wordt uitgeschakeld, waardoor de impact op het milieu wordt geminimaliseerd. Ook het binnendringen van insecten of andere vreemde voorwerpen wanneer het apparaat niet in gebruik is wordt hiermee voorkomen.

Neem voor een gratis telefonisch advies contact op via onderstaande button.

Laat u adviseren door onze specialisten.

Vooruitbestellen mogelijk, wat betekend dat?

We houden voor de meeste producten maar een beperkte voorraad aan in Nederland. Op deze manier kunnen we onze logistiek beter organiseren en het aantal vervoersactiviteiten beperken. Dit draagt bij aan minder verspilling en een duurzamere bedrijfsvoering. Voor u als klant betekend het slechts een iets langere levertijd van 1 tot 2 weken. Deze beperkte langere levertijd kunnen wij u geven doordat wij met in Europa voorraad houdende en producerende partijen samenwerken.

Download hier de brochure

Modellen van de X-ONE

Dankzij de introductie van de nieuwe DC Inverter-modellen met zowel horizontale als verticale ontwikkeling, is het mogelijk om voor elk type installatie het geschikte model te vinden. Boven of onderaan de muur, in de hoek of aan de zijkant van openslaande deuren het volstaat om een buitenmuur te hebben. Door gebruik te maken van componenten van de nieuwste generatie, zoals elektrische DC-ventilatoren en een gloednieuwe BLDC (borstelloze gelijkstroom) inverterregeling, biedt X-ONE een hoog rendement en een laag geluidsniveau.

De functies van X-ONE kunnen worden geselecteerd met behulp van de afstandsbediening of het ingebouwde bedieningspaneel waar de status en bedrijfsomstandigheden ervan worden weergegeven.

Installatietypes

- Wandmontage onderaan geplaatst
- Wandmontage aan de bovenzijde
(voor dit type installatie het accessoire voor de onderste externe sluiting leveren)

De voordelen die het verschil maken


Geïntegreerd beheer

Alle X-ONE airconditioners zijn uitgerust met een bedieningspaneel waarmee u de status en alle functies kunt instellen, inclusief een "vergrendel" -functie die elk ongepast gebruik vermijdt. Ook wordt er standaard een infrarood afstandsbediening meegeleverd, waarmee je de belangrijkste functies van de airconditioner op afstand kunt instellen.

Werking in koude klimaten

Tijdens de winterwerking komt bevriezing vaak voor in de condensopvangbak, maar in het X-ONE-model kan dit niet gebeuren omdat deze constant wordt verwarmd.

Eenvoudige installatie

X-ONE kan op elke buitenmuur aan de boven- of onderkant worden geïnstalleerd. De luchtuitlaatdeflector past met een simpele druk op de knop automatisch de richting van de uitblaaslucht aan volgens het gekozen type installatie.

Nacht-well-being-toetsDoor deze functie te activeren vlak voor het inslapen, beheert de X-ONE klimaatcontroller de geleidelijke variatie van de ingestelde kamertemperatuur en activeert na zes uur de stand-by-modus, waardoor het comfort, de energiebesparing en de stilte worden gemaximaliseerd.

Timerfunctie

De logica van het apparaat maakt het de gebruiker mogelijk om de activering of deactivering naar wens te programmeren.

AUTO welzijn (zuinige automatische werking)

Door deze werking te selecteren, past de airconditioner zichzelf aan om comfortabele omgevingsomstandigheden te verkrijgen en activeert, in overeenstemming met de ingestelde temperatuur, automatisch de bedrijfsmodus (koelen of verwarmen) en de ventilatiesnelheid, op basis van de temperatuur van de kamer.

Kenmerken van de X-ONE-modellen

Capaciteitsinstelling

In de X-ONE-omvormermodellen is het mogelijk om drie instelmodi voor het airconditioningvermogen in te stellen:
- VAST (Min, Med of Max). Hoe groter het vermogen, hoe groter de prestaties van het apparaat, maar hoe lager de stilte.
- AUTOMATISCH, de airconditioner moduleert automatisch de capaciteit volgens het verschil tussen de omgevingstemperatuur en de ingestelde waarde. In de modus Alleen ontvochtigen of Nacht Welzijn, is deze modulatie niet beschikbaar omdat het apparaat wordt geforceerd naar min. (vaste) capaciteit.
- BOOST, de airconditioner verhoogt de nominale capaciteit gedurende dertig minuten om al het beschikbare vermogen te benutten (alleen in de verwarmings- of koelmodus), bijvoorbeeld om de gewenste temperatuur in de kortst mogelijke tijd te bereiken.

Ontvochtiging

Door deze modus te activeren, ontvochtigt het apparaat de omgeving en is vooral handig in het middenseizoen, wanneer een te hoge luchtvochtigheid de omgeving oncomfortabel maakt. In deze modus wordt er geen rekening gehouden met de instellingen van de kamertemperatuur en de ventilatorsnelheid en worden ze naar de minimumwaarde geforceerd.

Airconditionerbeheer via SmartPhone "WiFi"

De X-ONE modellen zijn uitgerust met een wifi-module waarmee je je smartphone als afstandsbediening kunt gebruiken. Als de airconditioner is geïnstalleerd in een omgeving waar er voldoende wifi-signaal is van de router die toegang heeft tot internet en er een beperkt aantal wifi-netwerken is, na het gratis downloaden van de juiste "EMMETIXONE" APP uit de winkels (Android of iOS ) is het mogelijk om de werking van het airconditioningsysteem zelfs buitenshuis te beheren, waardoor het comfort en de efficiëntie van het airconditioningsysteem worden geoptimaliseerd.

Kenmerken:

 • Cooling capacity (min-max) 2,3 kW (0,92-3,10)
 • Cooling power input (min-max) 0,72 kW (0,27-0,98)
 • Ontvochtiging 0,9 liter per uur
 • EERrated 3,2
 • Energetic Efficiency Class in Cooling A+
 • Heating capacity (min-max) 2,3 kW (0,79-3,05)
 • Heating power input (min-max) 0,70 kW (0,23-1,00)
 • COPrated 3,3
 • Energetic Efficiency Class in Heating A
 • Supply voltage 230/1/50
 • Maximum power input 1,06 kW
 • Maximum current 4,8 A
 • Diameter outdoor connection holes 162mm
 • Wheelbase outdoor connection holes 293mm
 • Indoor air flow 270/400 m3/h
 • Outdoor air flow 340/480 m3/h
 • Sound power level 58 dB
 • Refrigerant load R410A (GWP=2088) / CO2eq 0,56/1,17 kg/t
 • Cooling operating field Indoor 18 - 32 °C Outdoor -5 - 43°C
 • Heating operating field Indoor 5 - 25 °C Outdoor -10 - 18°C
 • IP protection grade IPX0
 • Afmetingen LxHxD 1010x550x165
 • Gewicht 49kg

Installatie gegevens en voorwaarden

Onze ervaren monteurs komen graag bij u langs om uw aangeschafte airco te installeren. Na de bestelling wordt er binnen 2 werkdagen contact met u opgenomen voor het maken van de installatie afspraak

De installatie houdt in:

 • Airco wordt opgehangen op de gewenste plek
 • Het boren van de gaten door de buitenmuur (een betonnen muur heeft een meerprijs van € 145,00 incl BTW)
 • De Airco wordt werkend opgeleverd
 • Kleine introductie om de airco te bedienen
 • * De genoemde prijs is voor een installatie op een muur waar geen leidingen doorlopen, stroom voorziening in de buurt zit en de muur waar de airco unit moet komen vrij toegankelijk is.

  * De muur waarop de airco moet worden geplaatst moet recht zijn zodat de airco waterpas kan worden opgehangen.

  * Er komt één monteur die wel hulp nodig heeft bij zwaar tilwerk. Een tweede monteur kunt u als optie aanvragen als u niet zelf iemand heeft die kan helpen tillen.

  * meerwerk mogelijk op basis van nacalculatie.

Bewaar dit product voor later
webshop marktconcurrent

 

Geef een reactie