Wijnkoelkast voor de kleine beurs

Waarom wil je een wijnkoelkast?

WijnkoelkastHet gaat weer goed met ons consumenten in Nederland. We hebben weer een groeiende welvaart en en willen weer meer ontspannen en genieten. Daar hoort uiteraard een goede wijn bij. We beseffen met zijn allen dat meer en kiezen dan ook voor de luxe die hoort bij een goede wijn. Het resultaat: erzijn steeds meer mensen met een wijnkoelkast.

Wat is een wijnkoelkast?

WijnkoelkastDe naam “Wijnkoelkast” is een algemene term die regelmatig wordt gebruikt. Wanneer we het hebben over een wijnkoelkast moeten we echter wel een verschil maken tussen een wijnklimaatkast en wijnbewaarkast. In beide wijnkoelkasten kun je wijn bewaren, maar bij een wijnklimaatkast kun je een eigen temperatuur instellen. Dat is een extra functie ten opzichte van de wijnbewaarkast, waarin je je wijn in optimale omstandigheden bewaart.

Waarom kiezen voor een wijnkoelkast?

WijnkoelkastHet antwoord is eenvoudig: niet iedereen heeft een kelder en niet iedereen met een kelder heeft ruimte voor het bewaren van wijnen. Wijnen blijven nu eenmaal het beste op smaak wanneer je ze koel en donker bewaart. Natuurlijk kun je de wijn in een gewone koelkast bewaren, maar die beschermt de wijn niet zo goed tegen invloeden van buitenaf. Je moet immers regelmatig de koelkast openen en bovendien is een koelkast bedoeld voor algemeen gebruik.

De wijnkoelkasten van Moa beschermen je wijn beter en houd je wijn constant op de juiste temperatuur. Dat merk je gegarandeerd aan de smaak!

MOA is meer dan wijnkoelkasten

KIjk ook naar onze andere MOA design producten. Er zit altijd wat leuks bij! Zowel voor jezelf als om kado te geven.

Moa IJs en Dessert Maker

Moa Design Wijnkoelkast
Een product van MOA charmeert, lonkt en versiert. Verrast het oog. Verovert het hart. Inderdaad, wij besteden veel aandacht aan design. En pas als wij zelf dolenthousiast zijn, mag het MOA heten. MOA biedt waar voor je geld. Want onder die mooie buitenkant schuilt betrouwbare techniek die je nooit in de steek laat.