Babyzen YoYo2 The one you need

De Babyzen YOYO2 kinderwagen is er nu voor nog meer comfort en gebruiksgemak. De YOYO² is erg licht en compact. Dankzij zijn wendbaarheid en slimmigheidjes maakt deze kinderwagen het leven met een baby een stuk comfortabeler.

Babyzen YOYO2 is werkelijk geweldig

De YOYO2 kinderwagen kan in een handomdraai worden op- en uitgevouwen en over de schouder worden gedragen als een grote tas. Neem de metro, stap op een bus, spring in een taxi of vlieg naar het einde van de wereld. Met deze unieke kinderwagen van Babyzen kan het gewoon.

Als handbagage kan deze kinderwagen zelfs mee in het vliegtuig.

De normen voor handbagage bij vliegtuigmaatschappijen kunnen variëren per luchtvaartmaatschappij. Babyzen raadt u aan om voordat u gaat vliegen, even contact op te nemen met je luchtvaartmaatschappij voor de details en/of beperkingen met betrekking tot handbagage.

Met de reistas voor de Babyzen YOYO2 Kinderwagen bescherm je hem onderweg. De tas is licht en sterk en kan over de schouder of als rugzak worden gedragen. Met de speciale achterband en voorvak kan je de reistas ook aan je koffer bevestigen. Opgevouwen in de reistas is de BabyzenYOYO2 slechts 44cm breed, 45 cm hoog en 19 cm diep. Echt perfect voor het meenemen als je op reis gaat of gewoon een dagje uit. Maar ook ideaal als je een bovenwoning hebt. Gewoon mee omhoog als een rugzak. Dat is nog eens gemakkelijk!

Babyzen YOYO

De kinderwagen YOYO2 groeit met je kind mee. Je hoeft alleen maar het frame van de kinderwagen aan te passen en je kan er weer even mee vooruit.

Er zijn ook vele extra asccessoires te verkrijgen voor deze Babyzen, van parasol tot regendekje.

De Babyzen Yoyo is te verkrijgen bij onze zeer goede relatie Babyveilig. We werken al enige tijd samen en we hebben ze leren kennen als een zeer betrouwbare en solide organisatie.