BarrelQ Barbecues

De BarrelQ barbecues zijn stoere en mooie alleskunners

In de eerste plaats zijn de BarrelQ barbecues supercoole barbecues. In het vat (60 of 200 L) hangt een mand. Daar doe je houtskool of briketten in, je legt het rooster erop en grillen maar. Vlees, vis, groente. Wat jij lekker vindt.

Barrelq BarbecuesMaar de BarrelQ is ook een vuurkorf. Gooi wat hout in de mand, steek ze aan en de vlammen komen mooi boven het vat uit. Burn Baby Burn. En als je de BarrelQ niet gebruikt als barbecue of vuurkorf, gebruik hem dan als statafel. Met de -standaard bijgeleverde deksel- erop is het een hele stoere bijzettafel. Er passen heel veel biertjes op! 🙂 Of flessen wijn. Wederom: wat jij lekker vindt.

De BarrelQ is dus multifunctioneel. En hij oogt ook nog goed. Wat wil je nog meer? Misschien een van onze extra’s: een schort of Teppanyakiplaat. Bekijk alle producten in onze winkel!

Geschiedenis van de BarrelQ barbecue

De BarrelQ barbecues zijn geïnspireerd op het straatbeeld van New York in de jaren ’80. Daarin zag je vaak vaten die werden gebruikt om mensen te verwarmen. Precies op de juiste hoogte. Zo ontstond het prototype voor de eerste BarrelQ barbecue. Stoer, robuust en multifunctioneel. Een vuurkorf met een extra dimensie. In de basis een BBQ. De basis voor een sociale ambiance. De producten van Barrelkings (de leverancier en producent) hebben bovendien een duurzaam karakter. Gemaakt van olievaten, die dankzij BarrelQ een tweede leven hebben gekregen. Een vat/barrel geeft sfeer, is duurzaam, is van staal en dus 100% recyclebaar.

Kijk hieronder voor inspiratie:

Meer dan een barbecue

Je kan zoveel meer met een vat/barrel. Meer dan alleen er een BarrelQ barbecue van maken. Het is een tijdloos design waarbijBarrelQ barbecues men zelf  het volume kan kiezen. Er  zijn vaten van 60, 120 en 200 L. Kies je eigen maat en kies je eigen toepassing. Barbecue, statafel, prullenbak, ice-bucket, zitje, vuurkorf, display, plantenbak, opbergruimte.

Wat je ook kiest: het staat altijd goed. Een vat geeft sfeer. Of je nu een verjaardag viert of gewoon een tuinfeestje geeft.