Blender en Juicer de 2 in 1 van Camry

De Camry CR 4053 blender en juicer 2 in 1

Het perfecte apparaat om van smoothies en milkshakes tot fruit en groentesappen in een handomdraai op tafel te zetten. Met de blender maakt u de heerlijke melkdranken en de krachtige juicer is daarentegen uitermate geschikt om het sap uit vers fruit te persen!

Gebruik

Wisselen tussen deze twee apparaten is zeer eenvoudig. Het blender opzetstuk en de juicer zijn eenvoudig van de basis los te koppelen, waarna het een fluitje van een cent is om het andere apparaat op de basis aan te sluiten. Beide opzetstukken bevestigt u op de basis. Dankzij de antislip voeten staat de basis zeer stevig op uw aanrecht. Na gebruik koppelt u de opzetstukken eenvoudig los, zodat u ze kunt reinigen en compact op kunt bergen.

Blender

De Blender bestaat uit een 1,5 liter kan van glas die is voorzien van een ergonomisch handvat. Hierin maakt het RVS snijblad de meest verrukkelijke smoothie en milkshakes. Wat yoghurt in de blender, voeg wat aardbeien en chocola toe en u blendt in no time een heerlijke choco-aardbei smoothie. De blender beschikt daarnaast over een handige pulse knop en safety lock, zodat u veilig uw dagelijkse melkdrankje kunt maken.

Juicer

Waar de Blender uitermate geschikt is voor smoothie en shakes, is de Juicer het onderdeel dat voor heerlijke vitaminerijke groente en vruchtensapjes zorgt. Voeg uw favoriete ingrediënten in de trechter en duw ze door de vlijmscherpe messen. Alles zal worden verpulverd en al het heerlijke, vitaminerijke sap zal van het pulp worden gescheiden. Heerlijk vers sap in de 0,3 liter juicekan, het droge pulp in de 1,5 liter pulpcontainer. De fijnmazige RVS zeef zorgt ervoor dat er geen grote stukken fruit in uw drankje zullen komen en u kunt genieten van een vitamineboost. De juice extractor beschikt tevens over 2 snelheden.

De Camry CR 4053 is het perfecte apparaat voor iedereen die van verse sapjes houdt en dit zelf wilt gaan maken.

Technische gegevens:

  • Vermogen: 800 Watt (max) – 350 Watt (basis)
  • Voeding: 230 V ~50Hz
  • Gewicht: 3,8 kg
  • Antislip voeten
  • Blenderkan: 1,5 liter
  • Pulpcontainer: 1 liter
  • Sapcontainer: 0,3 liter

Blender en Juicer