CADO Stem 300 is de compacte bevochtiger die er echt toe doet.

Klein, krachtig en design zijn de kenmerken van deze Cado Stem 300.

Dankzij de grote tankinhoud van 3,5 liter en de LED-verlichting is de CADO Stem 300 luchtbevochtiger een rechstreekse uitnodiging voor een goede nachtrust. Ook als de Cado niet in de slaapkamer staat zorgt deze voor een relaxte sfeer.

In de natuur trekken planten voorzichtig water uit de grond. Hierbij halen ze het vocht door de wortels en stengel naar boven. DIt doen ze om de hele plant te voeden en te laten bloeien. Op dezelfde manier vult de STEM 300 je hele kamer met aanvullend vocht voor het perfecte thuisklimaat.

Waterreservoir

Het waterreservoir heeft een grote inhoud van 3,5L. Dankzij deze grote tankinhoud kan je de Cado op lage stand 23 uur onafgebroken gebruiken. Met zijn bevochtigingscapaciteit 50 ml/u (intermitterend), 150 ml/u (laag), 300 ml/u (hoog), 400 ml/u (snel) wordt iedere kamer tot 18 m² een heerlijke plek om te vertoeven. Is de tank eenmaal leeg dan is deze heel eenvoudig weer bij te vullen.

In de nachtmodus is deze Cado uitzonderlijk stil met slechts 33dB. Met de subtiele ledverlichting is de Cado Sfeer een echte oase van rust en sfeer. Voeg wat etherische olie toe en je Cado Stem 300 is ook een heerlijke geurverspreider.

De Cado Stem is er in twee sfeervolle kleuren.

De Stem heeft een mooi en sfeervol design die past in bijna ieder interieur.  De Cado wordt geleverd in twee neutrale maar wel sfeervolle kleuren. Zo is er de Cado Stem 300 wit die als een design meubelstuk op vele plaatsen in het interieur gezet kan worden. Voor een wat meer neutrale versie kan je kiezen voor de Cado Stem 300 cool grey. Deze kleur is wat onopvallender in de ruimte maar zeker niet minder smaakvol.

Cado Stem 300 bevochtiger

Cado is een Japans premium merk en heeft zijn hoofdkantoor in Tokyo