Easywalker Startersset

De Easywalker startersset van Harvey bestaat uit een kinderwagen, reiswieg, voetenzak, Autostoel-adapter en een hoogte adapter. De ideale startersset kunnen we wel zeggen. Nu weten we van Harvey dat ze niet zomaar een kinderwagen maken. Ook in dit geval is dat zo met deze Easywalker. De bijnaam is dan ook niet voor niets de all-terrain kinderwagen. En met deze bijnaam is niets teveel gezegd.


Deze Easywalker wordt allom geprezen om zijn rijcomfort en gebruiksgemak. De all-terrain bijnaam maakt het wandelen op elk terrein comfortabel . De wagen is ontworpen voor ouders die er graag op uit gaan. In vergelijking met andere ‘full-size’ kinderwagens, is deze Easywalker een van de lichtste en meest compacte die je zult vinden. De grote wielen zijn voorzien van banden met extra profiel, voor extra grip op zelfs het meest ruige terrein en in de meest ongure weersomstandigheden. De banden ziijn tevens met foam gevuld. Zo weet je zeker dat je onderweg niet stil komt te staan met een lekke band.

Veiligheid

De Easywalker heeft een vijfpuntsgordel met gewatteerde gordelpads. Hiermee biedt de Easywalker een zeer hoge veiligheid aan het kindje. Daarnaast is de kinderwagen ook voorzien van een rem op de achteras. Deze rem is te bedienen met de voet hetgeen een zeer gemakkelijke bediening tot gevolg heeft. De Easywalker voldoet verder aan de Europese veiligheidsnorm EN 1888.

Startersset

Deze startersset leverd je bij aanschaf een voordeel op van € 260,00 ten opzichte van alle elementen los kopen. Dit maakt de Easywalker Startersset zeer aantrekkelijk voor de jonge ouders. Uiteraard zijn er goedkopere setjes te vinden maar geen van die setjes kan de vergelijking aan met deze Easywalkers starters set van Harvey. Deze set is echt iedere euro meer dan waard en zal jou en je kindje iederekeer weer verrassen betreffende comfort en gebruiksgemak.

Felexibiliteit

De Easywalker kan in alle mogelijke uitvoeringen ingeklapt worden tot een compact pakketje. Dit pakketje past daardoor gemakkelijk in de kofferbak van ook de kleinste auto’s. Tel daarbij nog eens de vele verstel mogelijkheden op. Denk hierbij aan de in hoogte verstelbare duwstang en de verstelbare rugleuling. Alles bij elkaar opgeteld is deze startersset echt een toppertje onder de kinderwagens.

Geef een reactie