BabyVeilig voor Veilige Babys

BabyVeilig heeft het Autostoeltje dat niet alleen veilig is maar wat je ook gewoon wilt Hebben. Of je nu korte of lange autoritten maakt, een groot of een klein gezin hebt. Dat maakt niet uit. Ook een grote of een kleine, een oude of een nieuwe auto . Dat maakt niet uit. Bij Babyveilig.nl vind je de perfecte autostoel. Een echt top merk hierin is Recaro. De Recaro autostoelen zijn een begrip voor jong en oud. De autostoeltjes van Recaro zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook nog eens super veilig.

babyveilig

Autostoeltjes zijn verplicht

In Nederland is het verplicht om kinderen tot een lengte van 1.35 meter in de auto te vervoeren in een goedgekeurd autostoeltje. Het is hierbij belangrijk dat het kinderzitje goed past. Een goed passende stoel biedt optimale bescherming. De autostoeltjes van Babyveilig hebben uiteraard een Europese keurmerk.

Een autokinderzitje kan zijn: een babyautozitje, een peuterautostoeltje of een kinderautostoeltje. Deze kan je alle drie vinden bij BabyVeilig.

Zittingverhogers zonder rugleuning worden sinds 2017 alleen nog maar goedgekeurd voor kinderen die groter zijn dan 1.25 meter en zwaarder dan 22 kilo.

De keuringseisen voor autostoeltjes worden regelmatig aangepast aan de hand van nieuwe technische ontwikkelingen en inzichten. Jaarlijks wordt er onderzoek gedaan naar mogelijke verbeteringen. Een kinderzitje dat vroeger op basis van het ECE-reglement werd goedgekeurd, voldeed aan de eisen die op basis van de kennis van toen werden gesteld. Het zal niet echt onveilig zijn, maar doordat er nu nieuwe inzichten zijn kan het beter. BabyVeilig zit hier voor u bovenop.

Bij de nieuwe, strengere regelgeving worden de verschillende soorten autostoeltjes ingedeeld op basis van lengte van het kind. Vroeger gebeurde dit op basis van gewicht. De nieuwe indeling is duidelijker voor ouders, omdat kinderkledingmaten ook op basis van lengte zijn ingedeeld.

Volgens de nieuwe regelgeving moeten kinderen langer achteruit worden vervoerd dan voorheen. Bij de oude ECE-R44-norm mocht je kind vanaf 9 kilo vooruitkijken. Vanaf 2019 moeten kinderen tot minimaal 15 maanden achteruit kijken. Dit is veiliger voor je kind.

Wij van Marktconcurrent durven dan ook te zeggen dat met een keuze voor een autostoeltje van BabyVeilig zit je altijd goed. Nu nog je rijstijl aanpassen……..

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

BabyVeilig
Average rating:  
 0 reviews

Geef een antwoord