Kansen in 2023 met terugblik op 2022

Een betere wereld met kansen in 2023 start met bewustwording van de omgeving waarin je leeft. Bij Aircounit.com zijn we hiermee actief bezig. Zo zijn wij actief in het zoeken naar producten die in Europa worden gefabriceerd en niet in China of andere daarmee te vergelijken landen waar men het milieu, de mensenrechten en andere voor ons belangrijke waarden niet erkennen en/of naar handelen.

De producten met kansen in 2023 die wij leveren zijn allemaal gebaseerd op het verbeteren van de leefomgeving zelfs onze aircosystemen. Want door elektrisch te gaan verwarmen en/of koelen verbruik je minder fossiele brandstof en als je zelf energie opwekt doormiddel van b.v. zonnepanelen, kan je zelfs helemaal zonder uitstoot en zonder gebruik van fossiele brandstof je huis koelen en verwarmen.

Wordt bewust van je leefomgeving in 2023

Atmotube

Maar bewust worden van je leefomgeving gaat verder dan het gebruik van een airco voor verwarming. De lucht om ons heen speelt hierin ook een belangrijke rol. Weet wat je inademt is veel belangrijker dan men over het algemeen beseft. Men heeft de mond vol over luchtvervuiling maar men weet meestal niet eens wat de luchtkwaliteit is in eigen huis of werkomgeving. Maar ook een frisse wandeling in de buitenlucht hoeft niet altijd “frisse” lucht te zijn. Om dit te meten en zelfs te monitoren hebben we diverse zeer interessante producten zoals de Atmotube. Met de Atmotube geef je jezelf kansen in 2023 voor een betere bewustwording van de lucht die je inademt. Waar je ook bent.

Lees ons recente nieuwsbericht over dit product:  https://www.aircounit.com/atmotube-pro-van-atmo/

Neem controle over de lucht die je inademt

Kansen in 2023 met Teqoya

Aan de hand van de meetresultaten van de lucht die je inademt, kan je ervoor kiezen om hier wat aan te gaan doen. Ook hiervoor hebben we diverse zeer interessante producten. Een voorbeeld van een dergelijk innovatief product zijn de Teqoya luchtreinigers.

Zie ons artikel hierover van Februari 2022: https://www.aircounit.com/teqoya-ionisatie/ De producten van Teqoya hebben 10 jaar garantie. 10 jaar is duidelijk een andere visie op producten dan de standaard in de huidige wegwerpmaatschappij.

Heb je alles onder controle over de lucht die we inademen en waarin we ons bewegen, dan kunnen wij ons voor stellen dat je die lucht ook een beetje lekker wil laten ruiken. Ook geuren zijn bepalend over hoe wij ons voelen en dragen bij aan een gezonde geest in een gezonde leefomgeving.

Pak je kansen in 2023 en geniet van frisse lucht

Anoq

Zo hebben wij in onze zoektocht naar frisse lucht, passende producten van het merk Anoq gevonden. Deze handgemaakte geurverspreiders gemaakt met natuurlijke producten, geen plastic, zijn niet alleen mooi om te zien maar voegen ook echt wat toe. Ze hebben geen 230 volt of batterijen nodig maar werken op een natuurlijke basis genaamd capillaire werking: https://www.aircounit.com/anoq-handgemaakte-geurverspreiders/

We zijn in 2022 opzoek geweest naar het betere alternatief en proberen ons steentje bij te dragen aan bewustwording. Ook in onze zoektocht naar kansen in 2023 gaan we weer actief opzoek naar producten die iets toevoegen aan onze persoonlijke leefomgeving.

Wil je meer weten over de kansen in 2023 en onze rol daarin dan gaan we graag met je in gesprek.