HappySoaps is 100% plastic vrij

Ook wij van Marktconcurrent is het woord plasticsoep niet ontgaan. je komt het bijna elke dag tegen in het nieuws. Het gaat dan over zwerfvuil, dierenleed en je eigen gezondheid. Het is dan ook mooi om de 100% plastic vrij initiatieven zoals die van HappySoaps te zien en die geeft je de mogelijkheid, hoe klein dan ook, om persoonlijk minder plastic te gebruiken zonder dat het je gemak en kwaliteit kost. Het enige dat je hoeft te doen is de plasticvrije producten van HappySoaps te gebruiken. Zo eenvoudig kan het zijn.

HappySoaps is beter voor jouw en de planeet.

HappySoaps ontwikkelt en produceert 100% plasticvrije en producten voor natuurlijke verzorging. De focus ligt op het ontwikkelen van producten van hoge kwaliteit, met een eerlijke prijs en het goed zijn voor de mens en het milieu.

Wat is HappySoaps?

HappySoaps is opgericht door de broers Marcel (32) en Marco (28). Ze zijn begonnen met hun bedrijf ShaversClub (dat scheermesjes en andere scheerproducten in abonnementsvorm bij klanten thuis aflevert, red.) Op een gegeven moment leerden ze dat tachtig procent van shampoo in een fles uit water bestaat. En niet alleen shampoo, bijna alle cosmeticaproducten bestaan voor tachtig procent uit water.

Zo kwamen ze op het idee om een vaste shampoo te maken en HappySoaps was geboren.

Marktconcurrent en Happy Soaps

HappySoaps 100% plastic vrij

HappySoaps is ondertussen op heel veel plaatsen te verkrijgen. Daarom heeft Marktconcurrent zich gespecialiseerd in mooie samengestelde cadeaus. Deze cadeaus zijn niet alleen leuk om te geven maar nog leuker om te krijgen.

Handgemaakt in Nederland met liefde! 

Think global, act local. Dat slaat op de productie van HappySoaps. Alles wordt namelijk met liefde handgemaakt in Nederland, in hun eigen zeperij. Hier maken zij alle producten volgens eigen recept en maatstaven. Zo weten zij 100% zeker welke ingrediënten in de producten terechtkomen. 

En doordat de productie in Nederland plaatsvindt, scheelt het ook nog eens onnodig veel transport en dus CO2 uitstoot!

Eén van de producten van HappySoaps zijn de Shampoo Bars voor haarverzorging. Deze bars zijn 100% plasticvrij, vegan en natuurlijk. Er wordt geen grammetje plastic gebruikt bij de productie, transport en opslag. Daarnaast zijn al de Shampoo Bars helemaal vrij van palmolie! Aan een 100% vrije parfumvrije versie wordt nog gewerkt. Omgerekend zijn de Bars goedkoper dan de traditionele shampoo’s. Eén Shampoo Bar staat namelijk gelijk aan 3 tot 4 plastic shampooflessen. Goed voor jou, het milieu én je portemonnee!

Zo gebruik je een Shampoo Bar

Wrijf met natte handen de Shampoo Bar van HappySoaps tussen je handpalmen zodat er schuim ontstaat. Gebruik het schuim om je haren in te zepen. Masseer het schuim zorgvuldig door je haar. Je kunt het ook sneller doen, maar door masseren schud je alle vettigheid en ander vuil uit je haar. Spoel hierna je haar grondig uit. Voila!

Bekijk de video over hoe de shampoo bar te gebruiken.