MOBIELE AIRCO DE VOORDELEN

1. EENVOUDIG TE VERPLAATSEN

Een van de grootste voordelen van een mobiele airco is dat deze gemakkelijk te verplaatsen is. De klimaatregelaar kan eenvoudig en snel verplaatst worden naar de gewenste ruimte binnenshuis. Wil je een koele woonkamer of wil je verkoeling in je slaapkamer? Met een monoblock airco verplaats je de verkoeling van kamer naar kamer. Mobiele airco’s  beschikken vaak over wieltjes, hierdoor kun je de airco rijdend naar een andere kamer verplaatsen.

2. GEEN INSTALLATIE

Waar bij een permanente airco professionele installatie nodig is, is dit niet nodig bij een mobiele airco. Installatie van zo’n model is namelijk erg simpel, zodat je meteen kunt genieten van de heerlijke verkoeling. Sluit de airco simpelweg aan op het stroomnetwerk, creëer een opening voor de afvoerslang en het apparaat is klaar om jouw ruimte te voorzien van koele lucht.  Het apparaat is deze twee simpele stappen volledig gebruiksklaar!

3. VERWARMEN ÉN VERKOELEN

Naast de functie om een ruimte te verkoelen, kunnen een aantal mobiele airco’s ook verwarmen. Deze airco’s hebben vaak een hogere prijsklasse, maar zorgen daarentegen ook voor extra verwarming op een koude winterdag.

4. LAGE PRIJS

De relatief lage aanschafprijs van een mobiele airco is een van de belangrijkste redenen waarom klanten kiezen voor een mobiel model en niet voor een permanente. Het prijsverschil tussen een wandmodel en een vrijstaande is groot. Het grootste voordeel is dat de consument een mobiele airco zo kan gebruiken en geen installatiekosten hoeft te betalen om de airco door een professional te laten plaatsen.. Zo geniet je als klant van alle voordelen dat een mobiel model met zich meebrengt, maar dan voor een lage prijs.

5. SCHONE LUCHT

Een mobiel model is in een aantal gevallen voorzien van een ionisator. Deze ionisator zuivert de lucht, waardoor schimmels, pollen en stof bestreden worden. Hierdoor beschikt een ruimte over gezonde en veilige lucht.