Een automatische prullenbak in jouw keuken?

Marktconcurrent levert de automatische prullenbak om jouw keuken hygiënischer te maken. Tegelijker tijd is het veel makkelijker om te gebruiken.

Iedereen maakt het mee, met vieze handen de prullenbak openmaken. Elke keer komt er meer viezigheid en bacteriën op de prullenbak. Maar er is een oplossing! De automatische prullenbak gaat open als je jouw hand er boven houdt. Ook met volle handen kan de prullenbak geopend worden.

Welke automatische prullenbak moet jij hebben?

Veel mensen weten niet wat voor prullenbak ze moeten kopen voor welke kamer. Daarom heeft Marktconcurrent een paar tips om de beste prullenbak te vinden voor jou.

Zorg dat je de goede hoeveelheid liters in jouw prullenbak hebt. Dit betekend dat je niet een prullenbak van 40 liter in de badkamer moet zetten en niet een prullenbak van 10 liter in de keuken.

Een belangrijk punt bij een automatische prullenbak is dat de deksel goed sluit, dit houdt vieze geuren in de prullenbak en zorgt voor meer hygiene.


Automatische prullenbak

De meeste praktische prullenbakken zien er niet altijd stijlvol uit, de automatische prullenbakken van Marktconcurrent wel! Marktconcurrent levert de automatische prullenbak en ze passen in bijna elk interieur en daarom zijn ze dus perfect om in jouw interieur te plaatsen.