Thee zetten

Thee zetten heeft iets rustgevends. In ons drukke en hectische leven is een rustpuntje soms gewoon even nodig. Het zetten van thee is een soort van ritueel dat je helpt om de waan van de dag even los te laten. Het helpt je om even dat ene momentje voor je zelf te creëren.

Een goede waterkoker die het water op precies de juiste temperatuur brengt. is dan ook geen luxe. Het is voor de echte thee liefhebber dan ook meer dan een hebbedingetje. De echte thee liefhebber maakt van thee zetten een echt zen momentje.

Wist je dat niet elke thee dezelfde temperatuur nodig heeft? Groene thee heeft bijvoorbeeld de beste smaak bij 70-75 graden. Witte thee daar en tegen smaakt het beste bij een temperatuur van 80-85 graden. Terwijl zwarte thee juist weer op 90 graden gezet het lekkerst is. Ook de lekkerste thee zetten is gebaseerd op kennis en de juiste middelen.

De Moa waterkoker met thee infuser heeft een instelbare temperatuur van 60, 70, 80, 90 of 100 graden. Met deze waterkoker krijg je altijd een perfect kopje thee welke soort je ook kiest! Tijdens het thee zetten zorgt de multicolor LED-verlichting ook nog eens voor een leuk effect tijdens het kookproces.