Vrijstaande Electrische Sfeerhaard kopen

Wil je een vrijstaande electrische sfeerhaard kopen dan zijn er diverse voor en nadelen waar je rekening mee kan houden

Met vrijstaande electrische sfeerhaard kan je je huis verwarmen maar de naam sfeerhaard zegt eigenlijk al dat deze daar niet voor bedoeld is. Nutuurlijk geeft de haard warmte, als je dat wilt tenminste want die warmte is meestal aan en uit te zetten. Een groot voordeel is dat er geen hout, kolen of gas nodig is. Deze haard is volledig electrisch en heeft nog nooit van CO2 gehoord. Kortom een haard helemaal passend in deze tijd.

Hoe werkt een electrische sfeerhaard?

Een electrische sfeer haard werkt op de zelfde manier ales alle andere electrische haarden. De warmte wordt gecreeerd met verwarmingselementen die veilig opgeborgen zijn in de haard. Met een ventilator wordt dan de warme lucht de kamer in geblazen. De sfeer wordt gemaakt met behulp van LED technologoe die er voor zorgt dat er vlammen zichtbaar zijn die er levensecht uitzien.

Een vrijstaande electrische sfeerhaard kopen is ten opzichte van een traditionele open haard erg veilig. Kinderen en huisdieren lopen geen risico dat ze zich zelf branden. Ook kunnen er geen giftige gassen vrijkomen zoals koolmonoxide, stikstofdioxine of zwafeldioxine.

Een electrische sfeerhaard kopen doe je niet alleen voor de veiligheid maar zeker ook voor de handigheid. Het enige dat je nodig hebt is een stopcontact. De haard kan je werkelijk overal plaatsen. Er is geen rookkanaal nodig of een vonken scherm voor de veiligheid. Je kan de electrische sfeer haard werkelijk overal binnen plaatsen.

Van een electrische sfeerhaard is de warmte meestal instelbaar en kan je die zelfs uitzetten terwijl de hard nog steeds de sfeer van een openhaard geeft. Sommige mensen geven wel aan dat ze de typische geur van hout dat brand missen en het karakteristische knappen, gespetter van het vuur ontbreekt ook bij de meeste sfeerhaarden. Maar daar staat weer tegenover dat je met een sfeerhaard ook in de zomer die leuke sfeer kan creeeren.

Is een electrische sfeerhaard duur?

Ook voor de portmonnee is het interresant om een eelectrische sfeerhaard te kopen. In tegenstelling wat men meestal denkt is eenelectrische haard juist energiezuinig. Een gashaard is al snel 50% duurder en een houtkachel kost nog eens aanzienlijk meer dan een sfeerhaard op gas en dan hebben we het nog niet over de milieuvervuiling.

Een electrische sfeerhaard is net niet zo’m goede sfeermaker als een traditionele open haard maar is tegenwoordig wel een zeer goed en milieubewust alternatief. En als extra ook nog eens beter voor de portmonnee.

vrijstaande electrische sfeerhaard kopen
https://www.facebook.com/marktconcurrent.nl/
Ga voor onze zakelijke diensten naar www.dairiten.nl