De Webshop voor slimme shoppers

Ambre Noire spray 5ml

ANDPP9S 5ml
€7.50
Wilt u dit product één keer kopen of abonneren voor dit?
Op voorraad
1
Productgegevens
EAN: 7442938857814
Merk: Anoq

Ambre Noire | Spray voor geurverspreider | 5ml

Geur: Ambre Noire .

Parfumconcentraat in spray om op onze keramische diffusers te verstuiven ,
Matglazen flesje met spray en zilveren dop ,
Inhoud: 5 ml

Zeer zoete houtachtige fruitige tonen! Gekonfijte sinaasappelschil met accenten van blonde tabak, mirrewierook voor een zeer delicate balsamico-ambergeur.

Spray op het keramiek van onze diffusers 3 keer en laat het materiaal de geur opnemen. De diffuser zal een paar dagen lang een omhullende geursluier afgeven.

Echte atmosferische concentraten, onze sprays omringen je permanent met een geurende mist. Praktisch en effectief parfumeren ze je interieur op subtiele wijze. Een welzijnsritueel dat een persoonlijke geursignatuur in je huis brengt.

Goed om te weten :

- Vernieuw de sprays om de 3 dagen
- Met een snelheid van 3 "druppels" om de 3 dagen, heeft de fles een gebruiksduur van één maand

Voorzorgsmaatregelen bij gebruik: Buiten bereik van kinderen bewaren. Verwijderd houden van elke vlam of bron van vonken. Spuit niet op een vlam of vonkbron of op aangesloten elektrische apparatuur.

Gebruik alleen voor het beoogde gebruik.

Kan een allergische reactie veroorzaken bij gevoelige mensen. Beschermen tegen zonlicht. Niet morsen in de natuur.

ingrediënten: Denat alcohol 80% vol. Water. Parfum.

Gebruiksaanwijzing: Spray 3 keer op het keramische deel van uw aromadiffuser. Aanbevolen wordt om dit om de drie dagen te doen.

Vooruitbestellen mogelijk, wat betekend dat?

We houden voor de meeste producten maar een beperkte voorraad aan in Nederland. Op deze manier kunnen we onze logistiek beter organiseren en het aantal vervoersactiviteiten beperken. Dit draagt bij aan minder verspilling en een duurzamere bedrijfsvoering. Voor u als klant betekend het slechts een iets langere levertijd van 1 tot 2 weken. Deze beperkte langere levertijd kunnen wij u geven doordat wij met in Europa voorraad houdende en producerende partijen samenwerken.

Bewaar dit product voor later
webshop marktconcurrent

 

Geef een reactie