De Webshop voor slimme shoppers

Atmotube Pro Tweede kans

99625
€99.00
Op voorraad
1
Productgegevens
EAN: 0864426000279
Merk: Atmotube

Atmotube Pro Tweede kans

Deze atmotube is retour gekomen doormiddel van het retentierecht en geeft u een hele mooie extra korting. Deze Atmotube is niet van nieuw te onderscheiden maar is alleen uitgepakt geweest.

De Atmotube Pro ontdekt binnen enkele seconden zelfs kleine veranderingen in de luchtkwaliteit. Deze zeer compacte luchtkwaliteitsmonitor en weerstation is dan ook uniek te noemen. In tegenstelling tot andere sensoren voor luchtkwaliteit die alleen bedoeld zijn voor het meten van de luchtkwaliteit buiten of binnen, past Atmotube PRO perfect bij beide. Klem de Atmotube aan je tas of rugzak om mee te nemen of leg het op een tafel bij je thuis of op kantoor en ontvang real-time informatie op je telefoon over de lucht om je heen.

Kalibratie

Elke Atmotube Pro sensor wordt vooraf gekalibreerd. Sensoren hebben geavanceerde ingebedde algoritmen om na verloop van tijd automatische kalibratie uit te voeren. Je kan de sensor gewoon uit de doos halen en aanzetten en je meet de kwaliteit van de omgevingslucht.

Accuduur

De accuduur is tot wel 10 dagen op één lading in de 15 minuten mode.

MCERTS-gecertificeerde sensor

De PM-sensor die wordt gebruikt in Atmotube PRO is MCERTS-gecertificeerd (MCERTS Performance Standards for Indicative Ambient Particulate Monitors). Het is de eerste PM-sensor op de consumentenmarkt met deze certificering.

Meer weten over MCERTS klik dan hier.

AQSPEC

De Atmotube Pro is ook getest door AQ-SPEC bij South Coast AQMD. Volgens de veld- en laboratoriumtests uitgevoerd door AQ-SPEC bij South Coast AQMD, toont Atmotube PRO zeer nauwkeurige metingen van fijnstof (> 0,88 correlatie met regelbare luchtbewakingsapparatuur).

Planet Watch

De Atmotube is momenteel zeer gewild door een actie van Planetwatch. Dit kleine maar krachtige device geeft u niet alleen inzicht in de luchtkwaliteit in uw directe omgeving maar u kunt door een Planetwatcher te worden ook nog een een mooie bijdrage leveren aan het wereldwijde monitoringnetwerken verdien daarmee beloningen.

Op https://www.planetwatch.io/ vind u hierover meer informatie of klik op de volgende link: https://www.planetwatch.io/product/type4-licenses/ voor meer specifieke informatie betreffende de Atmotube Pro.

De sensoren in de Atmotube houden constant de luchtkwaliteit bij met behulp van meerdere parameters. Deze meetresultaten worden uw mobiele telefoon gezonden via Bluetooth Low Energy (LE). De mobiele Atmotube-app is gratis en beschikbaar voor iOS 9 en Android 4.3+ smartphones met Bluetooth LE-ondersteuning. Als de luchtkwaliteit onder een bepaald punt komt ontvangt u onmiddellijk een melding. U hebt toegang tot al uw metingen, een luchtkwaliteit kaart en uw persoonlijke luchtscore van uw mobiele telefoon, die u zullen helpen om de juiste keuzes te maken en te leven gezonder. Voor PM1, PM2.5 en PM10, metingen op Atmotube Pro druk gewoon één keer op de knop om te beginnen met meten (PM1, PM2.5, PM10) vervuiling.

De gegevens:

De geaggregeerde milieugegevens worden opgeslagen in onze Cloud en gedeeld met een wereldwijde luchtkwaliteitskaart die gratis te gebruiken is. Elke Atmotube is een persoonlijke bijdrage aan het wereldwijde bewustzijn.


Bekijk hier nog een video over de Atmotube

Technische eigenschappen:

• Polycarbonaat kunststof + aluminium houder

• RGB LED

• Bluetooth Low Energy (BLE 5.0)

• VOC-sensor (Sensirion SGPC3)

• PM1 / PM2.5 / PM10-sensor

• Temperatuur-, vochtigheids- en druksensor (Bosch BME280)

• USB Type C

• Li-Pol oplaadbare batterij (2000 mAh)

• Gewicht 93 gram

• Afmetingen 84x45x22 mm

• Min. gedetecteerde concentratie van VOS - 0,01 ppm

In de verpakking zit:

  • De Atmotube Pro
  • USB-C kabel
  • Karabijnhaak (voor bevestigen aan b.v. een rugtas of broekriem)
  • Snelstart gids
Bewaar dit product voor later
webshop marktconcurrent

 

Geef een reactie