De Webshop voor slimme shoppers

BarrelQ Small Zwart 60 liter

8719326038919
€165.00
Op voorraad
1
Productgegevens
EAN: 8719326038919
Merk: BarrelQ

De originele BarrelQ

De BarrelQ small is is een stoere 60 Liter barbecue met een stalen kolenmand en grill. Het is niet alleen een barbecue maar ook een vuurkorf en een bijzettafel. Multifunctioneel dus.

''Het kleine broertje van de originele Barrel BIG''. Hij is stoer, hij is robuust. En deze is schattig. Hij staat goed in elke tuin. En deze past ook of je balkon door zijn compacte formaat. Of neem hem mee naar het park bijvoorbeeld. Voor het gemak is de BarrelQ small voorzien van twee stalen handvaten. Licht van gewicht en makkelijk te tillen! Ook kan je je barbecue gerei aan de handvaten hangen.

Bestickering:

Voor al onze vaten geldt: je kan er een sticker opplakken. Op die manier kan je jouw barbecue, prullenbak of statafel dus perfect customizen. Wij plakken de sticker er voor je op. Moet je alleen zelf artwork(AI- EPS bestand) mailen naar info@ marktconcurrent.nl. Het ontwerp mag maximaal 15 cm hoog zijn en 25 cm breed. We plakken de sticker op het gladde middenvlak van het vat. Bij je bestelling kan je een sticker toevoegen.

Elke logo of tekst is verschillend. De hoogte is leidend de breedte printen wij in verhouding. De verzendtijd die wij nodig hebben om jouw creatie op het vat aan te brengen en te bezorgen bedraagt gemiddeld twee weken.

Het is een super gebruiksvriendelijke barbecue. Deksel eraf, je gooit wat kolen of briketten in de mand, Je steekt ze aan, doet de grill er op en je kan BarrelQ-en! En na het eten gooi je wat hout er bij en je hebt een mooie vuurkorf om lekker erbij uit te buiken. Ook daarna kan je de BarrelQ small gebruiken als bijzettafel, decoratietafel.

Bekijk de video voor inspiratie:


De BarrelQ wordt bezorgd in stevige doos met handvaten inclusief een cover zodat deze beschermd is als hij ongebruikt buiten staat.

Hoogte: 58 cm
Diameter: 40 cm

Kenmerken:

  • 60-liter olievat met een stalen mand en rooster
  • Super multifunctioneel: kan ook gebruikt worden als vuurplaats en bijzettafel
  • Past in elke tuin en op elk balkon
  • Houtskool barbecue
  • Hoogte: 58 cm
  • Diameter: 40 cm
  • Kleur: Zwart


Bewaar dit product voor later
webshop marktconcurrent

 

Geef een reactie