De Webshop voor slimme shoppers

Industrieel metalen plantenbak 200L

8719327363072-1
€124.94
Op voorraad
1
Productgegevens
Merk: Barrelkings
EAN: 8719327363072

Plantenbak 200 liter - Bloembak- Industrieel metalen olievat 57x87 cm

De Barrel-plantenbak- bloemenbak is een stoere industriële plantenbak gemaakt van een olievat.
Simpel en stoer design! Deze stoere hoge plantenbak valt lekker op. Een zwart olievat welke je kunt vullen met de meest prachtige planten en of bloemen voor een sfeervolle en industriële look. Door de zwarte kleur komen je planten, bomen of bloemen tot zijn recht! De ronde vorm van deze plantenbak is een echte eyecatcher op uw terras of tijdens een feestje in eigen tuin. Geen standaard plantenbakken maar een leuke eigentijdse en moderne olievat plantenbak. Ook is de Barrel plantenbak zeer stevig, dus kan tegen een windstoot!

Bestickering:

Voor al onze vaten geldt: je kan er een sticker opplakken. Op die manier kan je jouw barbecue, prullenbak of statafel dus perfect customizen. Wij plakken de sticker er voor je op. Moet je alleen zelf artwork(AI- EPS bestand) mailen naar info@ marktconcurrent.nl. Het ontwerp mag maximaal 20 cm hoog zijn en 40 cm breed. We plakken de sticker op het gladde middenvlak van het vat. Bij je bestelling kan je een sticker toevoegen.

Elke logo of tekst is verschillend. De hoogte is leidend de breedte printen wij in verhouding. De verzendtijd die wij nodig hebben om jouw creatie op het vat aan te brengen en te bezorgen bedraagt gemiddeld twee weken.

Afmetingen:
Hoogte: 87 cm
Breedte: 57 cm
Inhoud vat: 200 Liter
Inhoud kuip: 65 Liter
Gewicht: 12 Kilo

Zowel de plastic kuip en het vat zijn voorzien van afvoer gaten. De kuip zit los in het vat en kan ook zonder kuip gebruikt worden.

Bewaar dit product voor later
webshop marktconcurrent

 

Geef een reactie