De Webshop voor slimme shoppers

plantenbak - Bloembak- Industrieel metalen olievat 40x58 cm

7434810851843
€74.95
Op voorraad
1
Productgegevens
Merk: Barrelkings
EAN: 7434810851843

Barrel-plantenbak- bloemenbak

Dit is een stoere industriële 60 liter plantenbak. Van oorsprong een industrieel metalen olievat. Simpel en stoer design. En hij valt lekker op. Een zwart olievat welke je kunt vullen met de meest prachtige planten, bloemen of een leuk boompje. Voor een sfeervolle tuin, terras of balkon. Door de zwarte kleur komen je planten, bomen of bloemen tot zijn recht! Geen standaard plantenbakken maar een leuke eigentijdse 60 liter olievat plantenbak, bloembak. Liever een grotere plantenbak, bekijk de 120 of 200 liter variant.

Bestickering:

Voor al onze vaten geldt: je kan er een sticker opplakken. Op die manier kan je jouw barbecue, prullenbak of statafel dus perfect customizen. Wij plakken de sticker er voor je op. Moet je alleen zelf artwork(AI- EPS bestand) mailen naar info@ marktconcurrent.nl. Het ontwerp mag maximaal 15 cm hoog zijn en 25 cm breed. We plakken de sticker op het gladde middenvlak van het vat. Bij je bestelling kan je een sticker toevoegen.

Elke logo of tekst is verschillend. De hoogte is leidend de breedte printen wij in verhouding. De verzendtijd die wij nodig hebben om jouw creatie op het vat aan te brengen en te bezorgen bedraagt gemiddeld twee weken.

Afmetingen/ Specificaties:

Hoogte: 58 cm
Breedte: 40 cm
Inhoud : 60 Liter
Gewicht: 5 Kilo
Voorzien van waterafvoergaten.

Duurzaam product. 100% recyclebaar metaal

Vooruitbestellen mogelijk, wat betekend dat?

We houden voor de meeste producten maar een beperkte voorraad aan in Nederland. Op deze manier kunnen we onze logistiek beter organiseren en het aantal vervoersactiviteiten beperken. Dit draagt bij aan minder verspilling en een duurzamere bedrijfsvoering. Voor u als klant betekend het slechts een iets langere levertijd van 1 tot 2 weken. Deze beperkte langere levertijd kunnen wij u geven doordat wij met in Europa voorraad houdende en producerende partijen samenwerken.

Bewaar dit product voor later
webshop marktconcurrent

 

Geef een reactie