De Webshop voor slimme shoppers

Drumgrill Small 60 Liter BBQ

8719324605199
€134.95
Op voorraad
1
Productgegevens
Merk: DrumGrill
EAN: 8719324605199

Drumgrill Small 60 Liter BBQ, vuurkorf en statafel in één

De DrumGrill small is een multifunctionele houtskoolbarbecue met een industrieel design. Hij is robuust, stoer, praktisch en vooral gemakkelijk in gebruik. Van oorsprong een 60 liter olievat. Wij hebben het omgebouwd tot een BBQ Met zijn praktische formaat (40x58 cm) is Drumgrill small BBQ ideaal om te gebruiken op je terras/balkon. Met een grill oppervlak van 38 cm (diameter) heb je genoeg ruimte voor je hamburgers, worstjes, zalm, courgette, paprika etc. De DrumGrill small is makkelijk mee te nemen.

Multifunctioneel in gebruik

De DrumGrill is niet alleen te gebruiken als een barbecue maar ook als vuurkorf en bijzettafel. Gebruik je het olievat niet als barbecue stop dan wat hout in de mand en zet de fik erin. Schitterende vuurkorf! Of laat de deksel erop en zet de oliedrum naast je neer als een bijzettafel.

Na gebruik is de barbecue makkelijk schoon te maken. Je kunt de mand en grill eruit tillen, de overgebleven as (op de bodem) eruit kiepen. Een doekje overheen en je bent klaar. Hang de mand en grill terug en sluit de DrumGrill af en gebruik het als een bijzettafel.

Bestickering:

Voor al onze vaten geldt: je kan er een sticker opplakken. Op die manier kan je jouw barbecue, prullenbak of statafel dus perfect customizen. Wij plakken de sticker er voor je op. Moet je alleen zelf artwork(AI- EPS bestand) mailen naar info@ marktconcurrent.nl. Het ontwerp mag maximaal 15 cm hoog zijn en 25 cm breed. We plakken de sticker op het gladde middenvlak van het vat. Bij je bestelling kan je een sticker toevoegen.

Elke logo of tekst is verschillend. De hoogte is leidend de breedte printen wij in verhouding. De verzendtijd die wij nodig hebben om jouw creatie op het vat aan te brengen en te bezorgen bedraagt gemiddeld twee weken.

Specificaties:

  • Deze barbecue is voorzien van een deksel, dekselklem, houtskoolmand en grill;
  • Voorzien van handvaten, zodat je het gemakkelijk kan verplaatsen;
  • Multifunctioneel te gebruiken als vuurkorf en bijzettafel;
  • Makkelijk in gebruik, deksel eraf / deksel erop met behulp van de dekselklem
  • De houtskoolmand is voorzien van gaten. Dit zorgt voor een goede ventilatie.
  • Robuust en stevig.
  • Makkelijk schoon te maken
  • Binnenzijde is gecoat en roest niet.

Afmetingen en materiaal
Breedte: 40 cm hoogte: 58 cm
Diameter rooster : 38 cm
Gewicht: 6KG
Materiaal olievat: metaal.

Bewaar dit product voor later
webshop marktconcurrent

 

Geef een reactie