De Webshop voor slimme shoppers

Industrieel metalen plantenbak 82x48 cm

7434810391363
€114.95
Op voorraad
1
Productgegevens
Merk: Barrelkings
EAN: 7434810391363

120 liter zwart olievat plantenbak met kuip.

Deze olievat-plantenbak- bloemenbak 120 Liter voor in je tuin, terras, balkon of in huis is een stoere industriële plantenbak. Gemaakt van een metalen olievat voorzien van een binnen kuip (die uitneembaar is). Simpel en stoer design! Deze mooi en hoge plantenbak valt lekker op. Een zwart olievat- vuurton die je kan vullen met de meest prachtige planten, bloemen of leuk olijfboom bv. Door zijn zwarte kleur komen je planten, bomen of bloemen perfect tot hun recht! De industriële looks van deze buiten/binnen plantenbak geeft je inrichting een industriële look. Geen standaard plantenbakken maar een leuke eigentijdse en industriële vuurton plantenbak. Een zeer stevige plantenbak, dus hij kan tegen een stootje! Overigens is deze plantenbak voorzien van waterafvoergaten, zowel in de plastic kuip als het vat.

Bestickering:

Voor al onze vaten geldt: je kan er een sticker opplakken. Op die manier kan je jouw barbecue, prullenbak of statafel dus perfect customizen. Wij plakken de sticker er voor je op. Moet je alleen zelf artwork(AI- EPS bestand) mailen naar info@ marktconcurrent.nl. Het ontwerp mag maximaal 20 cm hoog zijn en 30 cm breed. We plakken de sticker op het gladde middenvlak van het vat. Bij je bestelling kan je een sticker toevoegen.

Elke logo of tekst is verschillend. De hoogte is leidend de breedte printen wij in verhouding. De verzendtijd die wij nodig hebben om jouw creatie op het vat aan te brengen en te bezorgen bedraagt gemiddeld twee weken.

Afmetingen / Specificaties:

Hoogte: 82 cm
Breedte: 48 cm
Inhoud vat: 120 Liter
Inhoud kuip: 40 Liter
Gewicht: 8 Kilo
Voorzien van afvoergaten zowel in het vat als de plastic kuip.

Ook verkrijgbaar in 60 of 200 Liter variant.

Bewaar dit product voor later
webshop marktconcurrent

 

Geef een reactie