De Webshop voor slimme shoppers

Missaglia luchtreiniger EV443 blauw

7000000000003
€449.00
Uitverkocht
1
Productgegevens
Merk: Missaglia
EAN: 7000000000003

Luchtreiniger Missaglia EV 443 blauw

De Missaglia EV 443 is een luchtreiniger die van origine ontwikkeld is voor ziekenhuizen en andere zorginstellingen. Want zeker voor kwetsbare personen is schone lucht van levensbelang. De kwaliteit van de lucht die we inademen is zo cruciaal voor de gezondheid van individuen, ook als men niet in een zorgcentrum of ziekenhuis verblijft, dat wij er voortdurend naar streven om de luchtkwaliteit onder controle te houden. Want de lucht die we ademen in alledaagse omgevingen zoals thuis, kantoor, school, winkels, bars en restaurants – is vaak verre van schoon, verre van puur. Toch zijn we ons daar niet echt van bewust. In al deze omgevingen krijgen we virussen, bacteriën, stof, mijten, microdeeltjes, koolmonoxide, stikstofdioxide en vluchtige organische stoffen binnen. Dit zouden we eigenlijk gewoon niet moeten willen omdat het onze gezondheid in gevaar kan brengen. In ziekenhuizen en zorginstellingen begint men dit nu aan te pakken met professionele luchtreinigers. De Missaglia EV 443 is ook een professionele luchtreiniger alleen is hij net wat kleiner en daardoor meer dan geschikt voor de thuisomgeving of werkplek. De EV 443 zuivert de lucht door gebruik te maken van professionele technologie gebaseerd op het principe van oxidatieve fotokatalyse. Dit is met zichtbaar licht dat een proces in werking zet dat deeltjes van alle vervuilende stoffen afbreekt, beginnend met virussen en bacteriën. Dit hele proces gebeurt in nagenoeg volledige stilte. De EV 443 produceert minder dan 10dBA aan geluid en dat is bijna niet hoorbaar. Als je dat vergelijkt met andere luchtreinigers is dit werkelijk uniek.

De bovenkant van de EV 443 bestaat uit een soort bakje waarin je dingen zoals je telefoon, pennen en sleutels kan reinigen met behulp van ionisatie. Dit is een unieke functie die ook gebruikt wordt in ziekenhuizen. Want juist daar werkt men graag met schoon gereedschap. Voor thuis of op je werkplek is dit gereedschap bijvoorbeeld je telefoon. Een telefoon is een bron van bacteriën en dergelijke en kan een regelmatige schoonmaakbeurt zeer goed gebruiken. De EV 443 combineert het nuttige met het aangename doordat hij is voorzien van een USB poort waarmee je o.a. je telefoon kunt opladen. Op deze manier reinig je je telefoon terwijl hij oplaadt.

De behuizing van de EV 443 is van metaal en geen kunststof. Door gebruik te maken van een metalen behuizing is de EV 443 niet alleen een stuk steviger maar ook beter voor het milieu. Het metaal is volledig recyclebaar en daardoor is het een duurzaam product. Ook het filter hoeft nooit te worden vervangen. Gewoon even uitspoelen na verloop van tijd en je kan het filter weer hergebruiken.

WivActive technology:

WivActive is een innovatieve technologie voor luchtontsmetting waarbij gebruik wordt gemaakt van titaniumdioxide (TiO2), geactiveerd door het zichtbare licht dat gegenereerd wordt door een speciale LED. Dit proces breekt de chemische bindingen van virussen, bacteriën en vervuilersdeeltjes in de lucht en vernietigt ze daarna. Gedurende deze reinigende processen komen er geen schadelijke stoffen vrij: de WivActiv-technologie is veilig voor mens, dier en voor het milieu.

Specificaties:

  • Geschilderde metalen structuur
  • USB poort (om bijvoorbeeld telefoon op te laden)
  • Akoestisch geluid minder dan10 dBA
  • Afmetingen cm: 36x18x12 cm
  • WivActive filter is verwijderbaar en uitwasbaar
  • Ioniserende plank
  • Totale luchtstroom 22 m3/u (circa 9m2/h)
  • Nominale spanning 220V AC

Download hier de product PDF met extra informatie.

Bewaar dit product voor later
webshop marktconcurrent

 

Geef een reactie