Accessoires voor kogel BBQ’s

accessoires voor kogel bbq's

Auspit ontwikkeld diverse accessoires voor kogel BBQ’s met in gedachte de uitgangspunten van de geestelijke vader van Auspit, Rhett Thompson. De belangrijkste hiervan zijn dat het barbecueën eenvoudig en ontspannen moet zijn maar nooit ten koste mag gaan van de smaak. Op deze manier zijn er rotisserie ringen gemaakt, met en zonder motor die het grillen op de BBQ nog meer smaak geeft zonder dat je je uitzonderlijk hoeft in te spannen. Los van de “gietijzeren” grill roosters hebben ze diverse hulpmiddeltjes ontwikkeld die van iedere goedwillende BBQ kok een echte sterren kok maakt. Denk hierbij aan de vulkaankegel of een Rib Rack. Ook bij het barbecueën maakt goed gereedschap het halve werk.

Meer dan alleen accessoires voor kogel BBQ’s

Auspit heeft nog meer mooie ontwikkelingen gemaakt naast de accessoires voor kogel BBQ’s. Denk hierbij aan de notebook bbq. Deze volledig uit RVS vervaardigde BBQ is volledig opvouwbaar zodat deze makkelijk in de auto of zelfs op de fiets mee te nemen is in de handige meegeleverde foedraal. Ideaal dus voor een BBQ op het strand of op de camping of om mee te nemen naar het vakantiehuisje. Een must have voor iedere BBQ’er die niet alleen in de eigen achtertuin of op het balkon wil genieten van een lekker BBQ. Verras je vrienden op een gezellig etentje buiten de deur met deze opvouwbare keuken!

Maak van een BBQ feestje een echt lekker feestje

De eenvoud van rond een kampvuur zitten aan het einde van de dag met goed eten, goede vrienden en een goed gesprek overtreft bijna ieder dagelijks probleem of het nu monetaire of economische crisis heet. Met de accessoires voor kogel BBQ’s van Auspit maak je jouw bbq net even gemakkelijker, maar vooral lekkerder. Je Auspit accessoires helpen jou met het maken van een goddelijke maaltijd. Wacht niet langer en wordt ook een echte bbq master.