AUSPIT IS BARBECUE OP ZIJN AUSTRALISCH!

Auspit heeft de accesoires om van barbecueën een waar festijn te maken. Want als het een graad of 20 is en schijnt de zon, dan weet je één ding zeker: overal komen de barbecues massaal te voorschijn. We pakken dan spontaan uit met bakken vlees, vis en groenten. Maar waarom houden we er zo van?

Waarom vinden we barbecueën zo leuk?

De vraag wat we zo leuk aan de barbecue vinden, is eigenlijk niet zo moeilijk te beantwoorden: het is de gezelligheid. Wat er op de grill ligt, doet er eigenlijk niet toe. Het barbecueën geeft een gevoel van vakantie en vrijheid. Een veel gehoorde klacht is wel dat het vlees meer verbrand dan gaar is. Soms is er bijna geen verschil met de kooltjes onder en het vlees op het rooster. Hiervoor heeft Auspit de oplossing en kan iedereen zich de BBQ Master noemen.

Auspit

Een geslaagde BBQ heeft de sfeer van rond een kampvuur te zitten aan het einde van de dag met goed eten, goede vrienden en een goed gesprek. Dank zij de accesoires van Auspit kan je gemakkelijk het eten bereiden en toch deelnemen aan de gezelligheid. Auspit staat voor slow food. Je Auspit zorgt voor een goddelijke maaltijd en neemt de zorgen en het werk uit handen. Jij hoeft alleen maar gade te slaan hoe jouw creatie langzaam gaart en krokant wordt tot de perfecte maaltijd terwijl je geniet van al het goede in het leven!

Een aantal Redenen waarom je een Auspit zou moeten hebben !

Auspit
  • Sociaal : Wanneer je een diner organiseert voor je gasten kan je bij ze blijven. Je hoeft niet de burgers en saté stokjes om te blijven draaien omdat ze anders zwart worden. Auspit neemt je dit werk uit handen!
  • Heerlijk eten : Omdat het spit continue draait, bedruipt je eten zichzelf. De smaken en structuur zullen je verwachtingen overtreffen!
  • Vegetarische BBQ : Door de unieke eigenschappen van Auspit is het heel makkelijk om vegetarische gerechten te bereiden. Diverse soorten groente en aardappelen zijn uitermate geschikt voor in de “Spitmate” of op de “Spikes” . Doe eens een maiskolf op één van de  ”Spikes” en zie deze langzaam garen!
  • Makkelijk : Koken is nog nooit zo makkelijk geweest. Doe de ingrediënten op de Auspit en deze doet het werk. Uit het vuur draaien van het spit is een handomdraai en uniek. Dit maakt Auspit tevens zeer veilig in gebruik.
  • Magisch : Het sociale gebeuren rond een Auspit maakt de beleving veel intenser dan bij normale BBQ. Zien hoe je maaltijd langzaam draait onder genot van een drankje is een magische belevenis!
  • Gezond : Het “draai-effect”  laat je voedsel in eigen sappen garen. Het vet zal worden afgescheiden. Het draaien van het spit en ontbreken van contact met een grill oppervlak van een conventionele BBQ, helpen zwart worden van je bereidingen voorkomen.

Is Auspit ook handig als je een Kamado BBQ al hebt?

Auspit

Met de BBQNOVATION rotisserie ring maak jij van je Kamado BBQ Large een nog veelzijdiger apparaat. Door de speciaal voor een kamado BBQ ontwikkelde wigvorm wordt de warmte perfect binnen jouw Kamado gehouden en wordt het vlees of vis gegaard in de eigen sappen. Self braising zoals de Engelsen zo mooi zeggen. Jouw kip of andere lekkernij gaart veel gelijkmatiger en door de sappen / vetten die rondom het vlees draaien krijg je een veel lekkerder en knapperiger buitenkant. Bij gebruik van een rooster in plaats van een spit, vallen de kostbare sappen en vetten feitelijk in het vuur.

De BBQNOVATION is geschikt voor voor Large Kamado’s met een grilloppervlak van +/- 46 CM.  De wigvorm van de rotisserie zorgt voor een naadloze aansluiting met de Kamado en is uitgevoerd met een krachtige maar zeer stille 230 volt motor. De spit en vleesvorken zijn gemaakt van duurzaam roestvrij staal (RVS). De Auspit BBQNovation is zeer makkelijk op de Kamado te plaatsen en ook weer op te bergen. Deze hoeft niet te worden bevestigd! Hij past op eigenlijk alle grote Kamado’s met een diameter van +/- 46 CM zoals de Big Green Egg Large, Bastard Kamado Large, Kamado Joe Classic Large, Patten Kamado Large, Kamado Joe Classic Large, Auplex Kamado Large, Monolith Large, Grill Guru Kamado Large, Saffire Kamado Large en andere.

Auspit
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

BBQNOVATION
Average rating:  
 0 reviews