Nieuw telefoonhoesje nodig?

Welk telefoonhoesje is het beste?

Deze vraag over een telefoonhoesje is regelmatig een gespreksonderwerp, waar je ook komt. Helaas is hierop geen standaard antwoord te geven. Natuurlijk kan je op Wish voor een paar euro een hoesje bestellen, maar wat krijg je dan binnen? En wanneer niet te vergeten. Soms komt het hoesje zelfs helemaal niet aan en dan is goedkoop ineens duurkoop geworden. Ook op markten, rommelmarkten en Bazaars vind je in bijna ieder gangpad wel een handelaar. Maar helaas ook wel erg vaak gewoon telefoonhoesjes met het keurmerk: goedkope rommel. 

Vergelijking sites gebruiken?

Dan maar naar vergelijkingsites zoals Kieskeurig.nl voor een oplossing. Helaas hier zie je dus echt door de bomen het bos niet meer. Er staan vele duizenden telefoonhoesjes op deze site. Vind hier maar eens dat telefoonhoesje dat jij wil hebben en dan ook nog eens van een goede kwaliteit. Dit is echt niet te doen. Misschien dan maar eens kijken bij Coolblue voor een passend exemplaar? Hun slogan is tenslotte niet voor niets: Alles voor een glimlach. Inderdaad prima site van een uitstekend bedrijf. Je vind hier een overzichtelijke en aardige keuze maar ik word niet echt vrolijk met de hier gehanteerde prijzen. 

Zoek niet verder

Verder het internet afspeurend kwam ik uiteindelijk terecht bij Fonu.nl. Fonu is meer dan gewoon een website voor telefoonhoesjes. Fonu heeft de nieuwste hoesjes uit voorraad leverbaar maar belangrijker: ze hebben echt nagedacht over hoe ze kunnen helpen met het vinden van het juiste exemplaar. Ze hebben van ieder telefoonhoesje naast goed beeldmateriaal ook een video gemaakt. Goede plaatjes en een video zegt nu eenmaal meer dan 1000 woorden. Maar hier houdt het niet op. Ze hebben ook nog eens ieder product beoordeeld aan de hand van een richtlijn over hoe goed het hoesje je telefoon beschermt en hoe praktisch deze is.  

Ook de bezorging is dik in orde en betalen kan als je dat wilt achteraf. Met ook nog eens 30 dagen bedenktijd en een gemiddelde score van 9.6 op webwinkelkeur. Met deze resultaten en voorwaarden weet je zeker dat je te maken hebt met een prima webwinkel. Een echte Nederlandse webwinkel wel te verstaan, want ze zitten gewoon in Capelle aan den IJssel onder de rook van Rotterdam.

Telefoonhoesje