De schone lucht in huis valt vies tegen volgens TNO

Schone lucht willen we allemaal inademen.

Schone Lucht

Het controleren op schone lucht belangrijk is voor onze gezondheid, dat weten we. Dit wordt prima beschreven in het AD artikel van vandaag 8 juni 2020. Kort samen gevat staat in dit artikel: Het blijkt uit een nieuw onderzoek van TNO dat de luchtkwaliteit in huis vaak vies tegenvalt. En niet zoals je zal denken dat het hier de Randstad betreft. Er is juist getest in het “schone” Oosten van ons land.

Meten is weten

Schone Lucht

Voor iedereen die ook wil weten of de lucht is zijn huis ook schoon is, hebben wij de Foobot luchtmonitor in de aanbieding gedaan. De Foobot is een monitor voor het meten van de luchtkwaliteit binnenshuis. De Foobot kan de onzichtbare en geurloze vervuilers in zijn omgeving ruiken. HIj wat hij ruikt zichtbaar via het LED-display. In één oogopslag laat de kleur en de breedte van de gloed op het apparaat aan u weten of u schone lucht in huis heeft. Zo weet u gelijk of de lucht die u inademt meer aanvoelt als een bos in de Alpen of de snelweg A12.

Eenvoudig in het gebruik

U hoeft niet gepromoveerd te zijn om uw de resultaten van de Foobot te begrijpen. Foobot compileert de gegevens die hij verzameld van zijn vier sensoren. Vervolgens wordt een algehele score samengesteld die de luchtkwaliteit van uw woning weergeeft op een schaal van 0 tot 100. De foobot meet o.a. op fijnstof, CO2, luchtvochtigheid en de temperatuur.

De Foobot-app informeert u over de oorzaken en gevolgen van uw activiteiten in huis. Hoe deze de luchtkwaliteit beïnvloeden in uw huis. De Foobot biedt u real-time metingen en grafieken van elke verontreinigende stof over een lange periode. DIt doet hij vanaf de aller eerste dag. Nu kunt u vervuilingsbronnen en -patronen gemakkelijker identificeren en weet u zeker of u schone lucht in uw huis heeft of niet.

Is de lucht in je huis niet echt schoon? Met behulp van luchtzuiverings producten zoals die van Teqoya of Soehnle kan je voor schone lucht in je huis zorgen. Dat dit belangrijk is blijkt wel uit het artikel in het AD.

Koppelingen

De Foobot kan koppelen met de volgende systemen: Nest, Ecobee, Amazon Echo, IFTTT, Honeywell en Lux. Wees slim en zorg ook voor een toekomst met schone lucht.

Geef een reactie