Een huisdier, zorg er goed voor.

Huisdier

Een huisdier is voor veel mensen een verrijking van hun leven. Voor sommige zelfs een kind. Men praat er tegen speelt ermee en je moet er voor zorgen. Dat doe je allemaal als huisdier bezitter natuurlijk met veel plezier. Gelukkig zijn er dieren speciaalzaken zoals Zoo&Zo die letterlijk alles dat je kan bedenken in huis hebben.

ZOO&ZO huisdier speciaalzaak

ZOO&ZO dierenspeciaalzaak is denk ik de grootste en meest verrassende dierenwinkel van Nederland. als dierenliefhebber en huisdiereigenaar kan je hier alles vinden om het jouw huisdier naar zijn/haar zin te maken.

Hier vind je verschillende specialismen, een rijk assortiment en diverse leuke activiteiten. Dit alles zorgt ervoor dat een bezoek aan ZOO&ZO in Ede een ultieme belevenis is. Of je nu kattenvoer nodig hebt, bijzondere vissen in de aquaria wilt ontdekken of een hondenriem koopt. Bij ZOO&ZO kan het allemaal. Met een winkelvoeropppervlakte van 5000m2 is het een ware oase voor de dieren liefhebber.

De grootste en meest verrassende dierenspeciaalzaak van Nederland.

Op hun hengelsportafdeling heb je de keuze uit een enorm assortiment hengelsport artikelen. En natuurlijk kan je sterke verhalen uitwisselen met andere visliefhebbers. Ook over jou huisdier kan je van alles horen. Vergeet daarnaast ook de paardensportafdeling niet. Hier kan je alles vinden voor paard en ruiter. Tevens is er een complete outdoor afdeling met prachtige merken.

Ben je na alle indrukken toe aan een korte pauze? Duizelt het je van het visserslatijn en de sterke verhalen? Dan ben je toe aan een korte pauze met je huisdier. Tijd om lekker bij te komen in de lunchroom “lorentzo”. Een lekker koppie koffie of thee of gewoon een lekkere lunch het kan allemaal.

Heb je een huisdier dan moet je echt een keer naar Zoo&zo in Ede. Want hier in Ede wordt inkopen doen voor je huisdier gewoon een lekker dagje uit. Zelfs een honden wasstraat ontbreekt hier niet.

huisdier
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Marktconcurrent
Average rating:  
 0 reviews