BarrelQ Big the original oer BBQ

Deze BarrelQ Big is als de oerknal. The original. De eerste BarrelQ ooit. Een oliedrum omgebouwd tot stoere BBQ. Maar naast een stoere BBQ is de BarrelQ ook een vuurkorf, een designmeubel, een buitenkeuken en een statafel. De BarrelQ Big is naast een stoer design meubel ook handig in gebruik. (vrij vertaald: totaal idioot proef)

De BarrelQ is een echte vier seizoenen BBQ.

Voor veel mensen staat BBQ-en gelijk aan de zomer. Niet zo gek ook, want het grillen op de BBQ van vlees is een garantie voor een gezellig zomers samen zijn. Een lange zomeravond, koud drankje erbij… dat is inderdaad het ultieme BBQ-gevoel. Toch hoef je je niet te beperken tot alleen de hele warme zomer dagen. Ook grillen in de sneeuw is gaaf! Maak gewoon je eigen winter wonder land.

Als je de luxe van een overkapping in je tuin hebt, dan hoeft zelfs een regenbui je niet af te schrikken. Zolang het echter droog is, is het altijd ideaal BBQ weer en heb je geen overkapping nodig. Zeker met de BarrelQ Big. Ga in de winter gewoon binnen eten of onder de overkapping met een terrasverwarmer. Begin in ieder geval gezellig buiten rondom de BarrelQ Big met eventueel een warme jas aan. Na het eten wat hout op de BarrelQ en het is heerlijk naborrelen rondom een vuurkorf. De Winter efteling is er groot mee geworden!

De mogelijkheden zijn eindeloos. Met de BarrelQ grill je op heuphoogte. Nooit meer bukken voor je vlees. En hij is ready to go, je kan meteen beginnen. Geen ingewikkeld gedoe met schroefjes, boutjes en moertjes. Meteen de fik erin!

Wat krijg je als je de BarrelQ Big grill bestelt?

Je krijgt een flinke dosis sfeer in je tuin die bestaat uit een stoere Barrel van 87 cm hoog en met een straal van 57 cm. Het grill rooster heeft een doorsnee van 47 cm en kan in twee standen worden gebruikt. De BarrelQ Big is zwart, heeft een deksel met klem en is een echte houtskool barbecue. De mand die je ook als vuurkorf kan gebruiken is gemaakt van geperforeerd staalplaat. Deze vier seizoenen BBQ is niet voor niets “the original”

Leuk weetje is dat met het deksel erop er voldoende ruimte is voor meerdere flessen bier en wijn. (in de winter mag een fles op pannetje gluhwijn ook)

BarrelQ Big the original
BarrelQ Big the original
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

BarrelQ Big
Average rating:  
 0 reviews