Cadeaubon van Marktconcurrent

Cadeaubon goed idee?

Een cadeaubon is zeker een goed idee. Ook al zijn er argumenten tegen. Je hoort vaak dat het onpersoonlijk of een teken van desinteresse is. DIt is echter in de meeste gevallen zeker niet het geval. In tegendeel zelfs. Want wat is er nu leuker dan iets te mogen uitzoeken wat je ook echt zelf wil hebben.

Vijf redenen om er eentje cadeau te geven:

  1. Als een bedrijfscadeau voor de medewerkers, voor  bij een afscheid of een verjaardag en om niet te vergeten als relatie geschenk. Het is zelfs gebleken dat bijna 60% van de medewerkers liever een cadeaubon dan een kerstpakket ontvangen.
  2. Een cadeaubon is voor iedereen geschikt. Jong, oud, man, vrouw, het maakt gewoon niet uit.
  3. De ontvanger van de bon kan zelf iets volledig naar zijn zin uitzoeken.
  4. Met een cadeaubon hoef je niet te gokken of de ontvanger het geschenk al heeft of het wel leuk vind.
  5. Met een cadeaubon kan je gewoon niet verkeerd kiezen.

Cadeaubon van Marktconcurrent

De cadeaubon van Marktconcurrent is te verkrijgen in de bedragen: €10,00, €20,00, €50,00, €100,00 en €200,00. Het is een volledig digitale cadeau met de bijbehorende voordelen. Na de aankoop ontvangt men een e-mail met daarin de bon en de instructies voor gebruik.

De ontvangen email kan worden geprint maar ook als email worden doorgezonden naar de gelukkige ontvanger. Als je wilt kan je er zelfs een hele eigen draai aangeven. Op deze manier kan je er een mooi persoonlijk en creatief cadeau van maken met aandacht voor persoonlijke datails. Hiervoor kan je zelfs gebruik maken van websites zoals geef een tegoedbon 

De cadeaubon van Markconcurrent is twee jaar geldig. De ontvanger heeft daarmee ruim de tijd om voor het gekregen bedrag een leuk product uit te zoeken. Is de ontvanger ook nog eens een vaste klant dan heeft zijn cadeaubon ook nog eens een extra 5% aan waarde.

Cadeaubon

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Marktconcurrent
Average rating:  
 0 reviews