MINI by Easywalker Buggy

Waarom zou je een MINI bij Easywalker Buggy aanschaffen?

Mini by Easywalker Buggy

Niet iedereen rijdt rond in een MINI van de BMW Groep uit Duitsland. Maar heb je een Mini dan ben je eigenlijk ook verplicht om de MINI Easywalker Buggy aan te schaffen. Eerlijk gezegd ook als je geen MINI hebt want het is gewoon een heel leuk trendy ding. Maar is deze Buggy van Easywalker dan ook een verstandige keuze? Ouders van nu heeft hierover een leuk en informatief artikel geplaatst.

Laten we bij het begin beginnen. Waarom zou je een Buggy aanschaffen? Dat antwoord is eigenlijk eenvoudig te geven. Een Buggy is handig in het gebruik, eenvoudig mee te nemen in de auto of op de fiets. De Buggy is gemakkelijk te besturen, zeker als deze zwenkwielen heeft. Is ideaal voor korte wandelingen en gaat mee tot je kind een jaar of vier is. Als moderne ouders kun je gewoon niet zonder Buggy durf ik wel te stellen.

Ouders van nu geeft in haar verhaal diverse voor- en nadelen op. De meeste voordelen zijn al genoemd maar twee daarvan worden als optie genoemd. Dit zijn de verstelbare zitting en vaste of zwenkwieltje zouden een keuze zijn. De MINI by Easywalker Buggy heeft 4 standen en de zwenkwieltjes aan de voorzijde kan je naar wens vast zetten of niet. De wieltjes hebben wiellagers voor extra comfort voor de kleine. Daar bovenop komt nog eens dat deze Buggy een gordel heeft met 5 sluitpunten. Met behulp van een los verkrijgbare autostoel adapter kan je zelfs een slapend kind met 1 klik in de auto plaatsen zonder dat deze wakker word. Daar wordt je als ouder best wel blij van.

De MINI is echt geschikt vanaf de geboorte

Het moet natuurlijk niet maar het kan wel. De MINI by Easywalker heeft zelfs vier standen. Drie verschillende zitposities en eentje zelfs helemaal plat. Dankzij deze vier standen en een maximale belasting van de buggy van 20KG (dit is inclusief 5 KG onder in de mand) voelt ook een pasgeborene zich helemaal zen in deze buggy en hebben papa en mama alles bij zich voor de verzorging.

Dat deze Buggy een toppertje is, dat is wel duidelijk. Maar dat vinden niet alleen wij. De MINI by Easywalker Buggy is getest en goedgekeurd volgens de Europesche richtlijnen (EN1888) en voldoet aan de brandveiligheid en de REACH chemicaliën.

Mooie aktie bij Babyveilig.nl

Er zijn nu 5 verschillen MINI by easywalker buggy’s te koop bij babyveilig voor de helft van de prijs. De goedkoopste is € 99,99 en de duurste € 119,95. Dit zijn echt hele scherpe prijzen voor een buggy van deze kwaliteit.

Mini by Easywalker Buggy