Referenties en goede reviews zijn belangrijk voor iedere onderneming

Referenties zijn voor Marktconcurrent belangrijk voor het vertrouwen in onze producten en diensten. Als onderdeel van onze voortdurende inzet om de beste ervaring te bieden, willen we u vriendelijk vragen om een referentie achter te laten op Google.

Uw feedback en referenties zijn van onschatbare waarde voor ons en kunnen andere potentiële klanten helpen bij het nemen van een weloverwogen beslissing. Als u tevreden bent met uw aankoop en onze service, nodigen we u uit om een korte beoordeling te schrijven over uw ervaring met Marktconcurrent op ons Google-bedrijfsprofiel.

U kunt uw referentie schrijven door naar  het Google-bedrijfsprofiel van Marktconcurrent] te gaan en op de knop “Een review schrijven” te klikken. We waarderen het als u uw eerlijke feedback deelt over de kwaliteit van onze producten, de snelheid van levering, klantenservice en eventuele andere aspecten die u belangrijk vindt.

Uw mening is belangrijk voor ons en we nemen uw feedback ter harte om onze dienstverlening voortdurend te verbeteren.

Bedankt voor uw tijd en de moeite om uw ervaring te delen.

Als u nog vragen heeft of als er iets is waarmee we u kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar.